Fotballryktene: – Manchester United vil ha brasiliansk OL-helt

Og Liverpool vil hente «ny Suarez» fra Ajax.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

En eneste dag igjen, så er verden tilbake i balanse.

For da er endelig Premier League i gang igjen.

Men selv om kampene er i gang, så er det fortsatt noen uker igjen til overgangsvinduet slamrer ubønnhørlig igjen.

Og det er nå desperasjonen er på topp.

En som ikke er desperat er Jose Mourinho. Manchester United-sjefen har fått fått bruke langt over milliarden på spillerkjøp i sommer og disponerer nå verdens dyreste spillerstall, sett i innkjøpspris. Etter Paul Pogbas ankomst gikk Manchester United forbi Real Madrid som den spillerstallen som har kostet mest. Men det betyr ikke at portugiseren er ferdighandlet. For nå bekrefter Santos-president Modesto Roma at de har vært i samtaler med Manchester United om en overgang for Gabriel Barbosa. Angriperen med det velklingende klengenavnet «Gabigol» har sagt til klubbledelsen at han ønsker seg til Europa etter OL, skriver Goal. Med tanke på at Zlatan Ibrahimovic begynner å dra på årene og kanskje ikke har så mange mål igjen i kroppen, så er det naturlig at Mourinho nå begynner å tenke fremover og forsøker å finne en erstatter.

Men førsteprioritet for Mourinho blir å få inn en midtstopper. Han har allerede hentet den ivorianske jordfreseren Eric Bailly, men ser at han trenger en forsvarssjef som kan roe ned Bailly, som helst vil sklitakle alt som kommer inn på egen banehalvdel. Raphael Varane og Leonardo Bonucci blir nevnt som aktuelle kandidater. Men etter at Mourinhos utlegg tok helt av, så har han nå fått beskjed om at han må selge før han får kjøpe noe mer, skriver Daily Star. Selv skal Mourinho ha satt opp en liste med ti spillere han med glede kvitter seg med, men foreløpig er det ingen som vil betale det United vil ha for spillerne. Juan Mata, Bastian Schweinsteiger og Adnan Januzaj er de som er størst sjanse for at forsvinner.

Daley Blind er en annen som kanskje ikke får være en del av «milliardkameratene». For The Times melder at Manchester United har sagt velkommen til Inter som vil forhandle frem en overgang for nederlenderen.

Er det Shkodran Mustafi som blir Arsenals nye midtstopper? Tyskerens agent Ali Bulut fortalte villig vekk til media at man var enig med The Gunners om forsvarsspillerens personlige kontrakt og at det gjenstod bare at klubbene ble enige om en overgangssum. Men etter noen timer modererte han seg og sa til Kicker at ingenting var avtalt, men at det pågår forhandlinger. Så spørs det om Arsene Wenger klarer å gi slipp på pundsedlene sine før overgangsvinduet stenger.

Dermed kan Arsenal-supporterne, som la to og to sammen og fikk overgang da de så at Mustafi begynte å følge Granit Xhaka på Instagram, få rett. Og nå har de tatt en kikk på et annet sosialt medium. For Riyad Mahrez har plutselig begynt å følge Arsenals Yaya Sanogo på Twitter, skriver Metro. Og her har Gunners-fansen gått grundig til verks og nok en gang fått overgang som svar. Og grunnen til at det er nettopp Sanogo han følger, er at spissen har trøye nummer 22. Teorien er nå at Mahrez har sendt en direktemelding til Sanogo hvor han har spurt ham om å bytte nummer. Mahrez hadde nummer 22 i Le Havre før han kom til Leicester, hvor 22 var opptatt. Og L'Equipe skriver at Arsenal nå har kommet med et konkret bud på algerieren.

Men Mustafi er ikke den eneste forsvarsspilleren Wenger kikker på. Franske SFR Sport kan fortelle at Arsenal har kontaktet Barcelona og spurt om muligheten for å kjøpe Jeremy Mathieu. Franskmannen ser ut til å få en backuprolle på Camp Nou denne sesongen etter at Samuel Umtiti kom til klubben.

Sist Liverpool hentet en angriper fra Ajax så kom de helt greit fra det. Luis Suarez presterte brukbart på banen og tiltrakk seg oppmerksomhet på godt og vondt. Nå ønsker de å prøve på nytt. Ifølge Roma-avisen Il Tempo kjemper de røde med Lazio om å sikre seg Anwar El Ghazi. Også Wolfsburg vil ha et ord med i laget, men angriperen vil koste over 160 millioner kroner. Liverpool kan klare å kvitte seg med Lazio som konkurrent, for italienerne har Lazar Markovic som et alternativ til El Ghazi. Så et salg av serberen til Lazio vil øke sjansene for at El Ghazi havner på Anfield.

Liverpool var også veldig interessert i å hente Newcastles Rolando Aarons. Unggutten har lenge nektet å signere en ny kontrakt med The Magpies, og kunne forlatt klubben billig i sommer. Men nå har Aarons latt seg imponere av manager Rafa Benitez og tror på en større fremtid på St. James' Park enn på Anfield, skriver The Independent.

Mario Balotelli er blitt en skikkelig hodepine for Liverpool. Spissen har ingen fremtid på Anfield, men spissen tjener over en million i uken og har ingen planer om å fire på kravene dersom han skal bytte klubb. Og med Balotellis bagasje, så er det ikke lenger noen som lar seg lure til å til å tro at han er blitt voksen lenger. Sassuolo og Chievo skal begge være interessert i å gi spissen en ny sjanse, men de vil helst låne ham og la Liverpool ta størsteparten av lønnsutgiftene. Sassuolo skal være villig til å betale 350 000 kroner i uken dersom han vil spille for dem, skriver Il Milanista. Så nå kan Liverpool velge om de vil dekke hele lønnen hans og se ham fly fra nattklubb til nattklubb i Italia eller om de vil ha et lite bidrag og få ham tilbake på fotballbanen i en italiensk småklubb.

Ryktene gikk høyt om en overgang til Crystal Palace for Christian Benteke. Men foreløpig er det ikke blitt noe av overgangen. Og nå melder The Guardian at West Bromwich Albion kommet på banen og vil knuse sin egen overgangsrekord for å få belgieren til The Hawthorns.

Liverpool har i hele sommer prøvd å hente den portugisiske midtbanespilleren Joao Mario. Men nå kan det se ut til at Chelsea kommer dem i forkjøpet. For der Liverpool ikke har villet betale det Sporting Lisboa krever, så har Chelsea nå lagt 420 millioner kroner på bordet, skriver Jornal De Noticias.

Chelsea skal også ha en midtstopper i dette overgangsvinduet, og mange har hatt god tro på at de skulle få Kalidou Koulibaly. Men nå har Napoli sagt nei til et bud på 420 millioner kroner for senegaleseren, melder Sky Sports' Marc BehrenbeckTwitter.

Ronald Koeman har sett det Rune Skarsfjord i sin tid som Brann-trener fikk med seg, at Oumar Niasse ikke er så god. Ifølge Liverpool Echo vil Everton kvitte seg med spissen, som banket inn mål på bestilling for Lokomotiv Moskva, men som falt gjennom på Branns reservelag. I stedet vil Koeman hente inn en ny spiss og er blitt koblet til Sebastien Haller fra Utrecht og Porto-spissen Vincent Aboubakar.

Det går mot keeperbytte i Manchester City. Pep Guardiola er ikke fornøyd med Joe Harts egenskaper med ballen i beina. Han vil ha en keeper som kan gjøre en jobb som sweeper bak backrekken også utenfor 16-meteren. Og nå skal han ha fått signaler om at Barcelona er villig til å selge Marc-André Ter Stegen, og da vil han gå all in for å få tyskeren til Etihad, melder Daily Mirror.

Ifølge Suffolk Free Press er AFC Sudbury som er de store vinnerne på overgangsmarkedet så langt. For de har gjort et skikkelig kupp ved å få underskriften til tidligere Brentford-spiller Aaron Greene.