Mørk om sitt tidligere idol: – Har sett bedre comeback

– Mesterskapet er en katastrofe for oss, sier Katarina Bulatovic til TV 2.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

RIO DE JANEIRO (TV 2): Håndball-stormakten Montenegro har tapt alle sine kamper hittil i OL, og seier mot Norge fredag, er helt nødvendig for å ha sjanse til å sikre avansement.

– Jeg vet ikke hva som har skjedd. Dette mesterskapet er nesten helt katastrofe for oss, sa Katarina Bulatovic til TV 2 etter tap for Brasil.

– Vi har hatt mange gode sjanser, men ikke satt dem, og når du ikke scorer, er det vanskelig å vinne, sa Bojana Popovic.

Det står i stor kontrast til OL for fire år siden, da nasjonen kom seg helt til finalen i London, og gav Norge en solid kamp om gullmedaljen.

Den gang var Popovic den store stjernen både hjemme i Montenegro og i håndballverden, og bakspilleren la opp som håndballspiller etter at sølvet var sikret.

Men i vår bestemte Popovic seg for å gjøre comeback, og ble med Montenegro til OL nok en gang.

– Vi har vel sett bedre comeback, må Nora Mørk innrømme.

– Jeg er faktisk imponert, jeg. Hun har gjort comeback som tobarnsmor, legger Heidi Løke til.

Også Katrine Lunde er imponert.

– Hun er kanskje ikke like rask som før, men hun blir bedre for hver kamp.

Dermed skal Norge se opp for den tidligere håndballgiganten, som møter Norge i fjerde og nest siste gruppespillkamp fredag.

– Montenegro har ikke spilt så bra hittil, så vi får håpe vi klarer å holde den formen nede, smiler Lunde, som sto en strålende kamp mot Angola onsdag.

Det kan imidlertid virke som Montenegro allerede har gitt opp.

– Det er vanskelig å finne ord. Vi er ferdige, men vi skal kjempe til det siste og håpe det blir bedre i neste mesterskap.