NY KONTRAKT: Bournemouth har forlenget avtalen med Joshua King
NY KONTRAKT: Bournemouth har forlenget avtalen med Joshua King Foto: Ian Kington

King signerte ny kontrakt med Bournemouth

Har kommet til enighet om en ny fireårsavtale med Premier League-klubben.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Joshua King har signert en ny fireårskontrakt med Bournemouth. Det bekrefter Premier League-klubben på sin egen Twitter-konto.

King scoret syv mål til sammen for Bournemouth i fjor, og viste god form på slutten av fjorårets sesong.

– Jeg er veldig fornøyd. Jeg signerte en treårsavtale når jeg kom i fjor, så det er fint å bli belønnet for en god sesong, fortalte King til Bournemouths egne hjemmesider.

King kunne også fortelle at ideen rundt et kontraktsforslag kom frem under sesongforberedelsene da trener Eddie Howe uttrykte ønske om å fornye nordmannens kontrakt.

King hadde flere oppturer under fjorårets sesong, og ble blant annet matchvinner mot Manchester United hjemme på Vitality Stadium i klubbens første sesong i Premier League.

– Det var en fin dag på jobb. Å gjøre vinnermålet mot gamleklubben betyr mye, men vi vant kampen og det er det viktigste. Nå vil jeg score 15 mål denne sesong, og jeg tror jeg kan gjøre det, forteller King.

Bournemouth åpner 2016/2017-sesongen hjemme mot nettopp Manchester United denne sesongen. Det gjenstår å se om King kan tukte et stjernespekket United-lag med navn som Zlatan Ibrahimovic og Paul Pogba i troppen.