Fotballryktene: – Arsenal i samtaler med Lewandowski

Og Stefan Johansen kan være på vei til engelsk fotball.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det begynner å kile i magen. For nå er det bare to dager til Premier League endelig er i gang igjen.

Og når sesongen er i gang, så øker også intensiteten i overgangsmarkedet. For nå begynner managerne å føle presset av å få på plass de spillerne de trenger.

Da blir også tilfanget av overgangsrykter større og større.

En som virkelig har fått kjenne fansens vrede på kroppen er Arsene Wenger. Arsenal-manageren er kjent for å tviholde på pundsedlene sine, noe fansen liker veldig dårlig. Men nå virker det som om franskmannen er lei. For nå skal han vise fansen at han kan hvis han vil. For The Sun skriver at Wenger har bestemt seg for å markere seg skikkelig. The Gunners har lenge vært på jakt etter en spiss, og nå har sjefen bestemt seg for å handle fra øverste hylle. For Arsenal skal nå være i samtaler med Bayern München om en overgang for Robert Lewandowski. Polakken nekter å skrive ny kontrakt med den tyske storklubben, og nå vurderer de å selge mens de fortsatt kan få godt betalt for ham. Og skulle Lewandowski glippe for Wenger, så er Antoine Griezmann nestemann på listen.

Blir Shkodran Mustafi Arsenals nye midtstopper? Det tror Gunners-fansen i hvert fall. For den tyske landslagsspilleren trykket i går like på et av Granit Xhakas bilder på Instagram. Det var nok til at Arsenals supportere la to og to sammen og fikk en overgang som svar, skriver Metro.

Men det kan være at Wenger overrasker igjen. For ifølge Bild skal han være interessert i å hente den sveitsiske EM-stopperen Fabian Schär. 24-åringen skal ha fått beskjed om at han kan få forlate Hoffenheim i sommer, og vil ikke koste mer en drøyt 90 millioner kroner, noe som er et prisnivå Wenger liker.

Serge Gnabry har fortsatt ikke fått noen skikkelig sjanse til å vise seg frem i Arsenal. Og heller ikke West Bromwich Albion så noen vits i å gi 21-åringen noe spilletid da han var på lån der forrige sesong. Men nå herjer kantspilleren for Tyskland i OL. Med fem scoringer på tre kamper er han toppscorer i turneringen sammen med lagkompisen Nils Petersen. Nå ser Hertha Berlin på mulighetene for å hente Gnabry hjem igjen til Tyskland. Sport Bild skriver at de tror de kan få kjøpt ham fri for i overkant av 12 millioner kroner ettersom Gnabry bare har et år igjen av kontrakten sin.

Stefan Johansen kan være på vei bort fra Celtic. Nordmannen har foreløpig ikke kommet til enighet med glasgowklubben om en ny kontrakt, noe som betyr at han er bosmanspiller om ti måneder. Galatasaray har vist interesse, men har ikke vært villig til å betale mer enn 16 millioner kroner. Celtic betalte i sin tid i overkant av 20 millioner kroner for Johansen og ønsker i hvert fall ikke å gå i tap på ham. Nå melder The Sun at Fulham skal være villig til å betale det Celtic ønsker for midtbanespilleren. Dermed kan han være på vei til London.

Adnan Januzaj er ikke spesielt glad i Jose Mourinho. Han føler seg ydmyket av den nye Manchester United-sjefen etter at han ble sendt for å trene med reservelaget. Aller helst vil belgieren kutte alle bånd til Manchester United, men ifølge Daily Mirror kan det gå mot et utlån til Sunderland den kommende sesongen.

Daley Blind er en annen som ikke ser ut til å ha noen lysende fremtid under Mourinho. Nå skriver Sport Mediaset at Inter vil ha nederlenderen. Inters nye trener Frank de Boer kjenner Blind godt fra sin tid som Ajax-trener, og vil veldig gjerne jobbe sammen med ham igjen.

Mens Chelsea-fansen venter på at Antonio Conte skal servere dem en midtstopper og en spiss, så kan det se ut til at italieneren har prioritert å bruke tiden sin på en midtbanespiller i stedet. The Sun kan fortelle at Chelsea nå finpusser et bud på nærmere 470 millioner kroner for Paris Saint-Germains Blaise Matuidi.

Det ventes store ting av Bertrand Traore på Stamford Bridge. Angriperen gjorde det sterkt på lån til Vitesse Arnhem, og forrige sesong fikk han også prøve seg såvidt på Chelseas A-lag. Nå kan det bli et nytt utlån til Nederland, og denne gangen til Ajax. De Telegraaf skriver at amsterdamklubben er kommet til enighet med Chelsea slik at 20-åringen kan bli Ajax-spiller i en sesong.

Det skjer ting på Goodison Park. Onsdag ble Ashley Williams klar for klubben. Innen kort tid kan han få selskap av Yannick Bolasie. Everton er enig med Crystal Palace om en overgangssum, og nå gjenstår det bare små detaljer før kantspilleren setter navnetrekket sitt på en femårskontrakt, skriver Daily Mirror.

Alt har lagt til rette for at George-Kevin Nkoudou skulle bli Tottenham-spiller. Lynvingen fra Marseille var i London og gjennomgikk en medisinsk test for tre uker siden. Men nå kan overgangen likevel gå i vasken. For etter at alt var på plass, skal Spurs ha endret hvordan de vil betale de 130 millioner kronene Marseille skal ha. Avtalen var at Tottenham skulle betale største delen av beløpet umiddelbart og resten i avdrag. Men ifølge The Guardian ønsker engelskmennene nå å betale 45 millioner og la de resterende 85 millionene være avhengig av hva Nkoudou presterer på White Hart Lane.

Liverpool ser ut til å ha sikret seg en spiller fra Barcelona. Og er du Liverpool-supporter, så steg nok pulsen bittelitt når du leste akkurat det. Men det er nok ikke så spennende som man kunne håpe dersom man har røde briller. For det er snakk om den 19 år gamle venstrebacken Juanma. Han har vært uten kontrakt siden han fikk vite at han ikke hadde noen fremtid i Barcelona. Etter å ha imponert på prøvespill i Liverpool, bestemte manager Jürgen Klopp å tilby ham en kontrakt, skriver Liverpool Echo.

Det ser ut til at Lucas Leiva blir i Liverpool likevel. Etter at brasilianeren hadde en samtale med Jürgen Klopp, ser det ut til at overgangen til Galatasaray er avlyst. Fanatik skriver at Klopp skal ha bestemt seg for å beholde Lucas fordi han ikke har fått på plass en erstatter og fordi han også kan være backup både på sideback og i midtforsvaret.

Liverpool har lenge vært interessert i den brasilianske driblefanten Anderson Talisca, men har aldri vært villig til å betale de 220 millioner kronene som Benfica vil ha for 22-åringen. Men det vil Wolverhampton Wanderers. Ifølge O Jogo har nå Det engelske fotballforbundet godkjent overgangen, noe som vil gjøre angriperen til tidenes dyreste spiller til en klubb som ikke spiller på øverste nivå i sitt lands ligasystem.

Jason Denayer tilbrakte forrige sesong på lån hos Galatasaray. Men til tross for at han fikk vist seg frem for Belgia i EM, så ser veien inn i Manchester Citys forsvar ut til å bli for lang for 21-åringen. Manchester Evening News skriver nå at Galatasaray ønsker å hente ham tilbake til Tyrkia, men denne gangen på permanent basis.