Fotballryktene: – Mourinho kvitter seg med to spillere

Og Arsenal byr på Manchester City-spiller.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er tre dager til verden restartes.

Da er Premier League-sesongen i gang og det er på ny mulig å få balanse i livet.

Men hvem blir å se på banen for de ulike lagene? Det kan bli mange endringer i stallene på dagene som gjenstår.

Her får du en vakker bukett med dagens overgangsspekulasjoner.

Jose Mourinho er i gang med opprydningen i Manchester United-stallen. Nå er han ferdig med å kjøpe, så nå skal det selges. Ifølge Sky Sports gjør han som Sir Alex Ferguson fikk for vane å gjøre. Han dytter egenproduserte spillere uten fremtid i klubben over til Sunderland. Ferguson solgte i sin tid Wes Brown, John O'Shea, Phil Bardsley, Kieran Richardson, Liam Miller og Mark Lynch ble alle dumpet på Stadium of Light. Nå vil Mourinho følge samme suksessoppskrift og har takket ja til et samlet bud på 70 millioner kroner for duoen Paddy McNair og Donald Love, melder Sky Sports.

Sunderland ønsker også å hente Adnan Januzaj på lån. Belgieren liker dårlig at han ikke får trene med A-laget til Manchester United og vil bort. Men de røde djevlene vil foreløpig ikke selge ham. Men de får kamp av Besiktas. Fotospor skriver at den tyrkiske storklubben også vil leie 21-åringen.

Arsenal er i ferd med å gjøre et klassisk arsenalsk overgangsvindu. De hentet Granit Xhaka tidlig, for så å hente et par billige fremtidsspillere. Og når det begynner å nærme seg seriestart kommer skadene og panikken begynner å herje blant fansen. Uten Per Mertesacker, Gabriel og Laurent Koscielny står klubben igjen med sidebackene Calum Chambers og Nacho Monreal som de eneste spillerne med minutter som midtstopper i Premier League. Men ting tyder på at kanskje Arsene Wenger kommer til å overraske litt denne gangen, og handle før det er for sent. For Valencia har valgt å utelate Shkodran Mustafi fra troppen sin til en treningskamp mot et sammensatt nigeriansk lag. Resten av A-lagstroppen er med og klubben vil ikke oppgi hvilken skade, bare at tyskeren er skadet. London Evening Standard skriver at Valencia allerede har kontaktet Manchester City om å låne Eliaquim Mangala. Men Manchester City ønsker å selge franskmannen, som ikke ble meldt inn i klubbens tropp til Champions League.

The Gunners er også blitt koblet til en rekke toppspisser i sommer, men Wenger har ikke vært villig til å bevege seg over 350 millioners grensen for verken Mauro Icardi eller Alexandre Lacazette. Nå kan det være han har funnet seg en spiss som passer i prisklassen hans, nemlig Manchester Citys avskiltede Wilfried Bony. Ivorianeren er heller ikke funnet verdig en plass i Citys Champions League-tropp. Ifølge Daily Star skal Wenger ha funnet ut at Bony kan være mannen som skyter Arsenal til ligagull denne sesongen og vil komme med et bud på 27-åringen.

En annen angriper som plutselig er aktuell for Arsenal er Napolis Lorenzo Insigne. EM-spilleren har flere ganger blitt satt i forbindelse med The Gunners, men da det ble klart at han var i kontraktsforhandlinger med Napoli, så sluttet ryktene å gå. Men nå skal han ha sagt nei til Serie A-klubbens siste forslag og gitt beskjed om at han vil til Arsenal, skriver journalisten Matteo PedrosiTwitter.

Men kjenner man Wenger rett, så henter han verken en midtstopper eller en angriper. For tross alt kommer de skadde spillerne tilbake om noen måneder, og da vil han ikke at det skal være noen som blokkerer veien inn på A-laget for dem. Og da henter han vel i stedet enda en midtbanespiller. For franskmannen er veldig glad i midtbanespillere. De kan han aldri få nok av. Moussa Sissoko har gitt Newcastle klar beskjed om at han ikke kommer til å spille i Championship. Han trener nå for seg selv og håper interessen fra Arsenal og Real Madrid vil materialisere seg i en overgang til en av de to storklubbene, skriver Daily Star.

Så kan det se ut til at Liverpool likevel skal klare å kvitte seg med Christian Benteke. For The Telegraph kan nå fortelle at Crystal Palace er kommet de røde i møte og konstruktive samtaler pågår mellom de to klubbene. I tillegg skal belgieren være interessert i å forsøke å kickstarte karrieren sin på Selhurst Park.

Alt har tydet på at Lucas Leiva skulle forlate Liverpool til fordel for Galatasaray i sommer. Men nå er Sampdoria kommet på banen og forsøker å snappe brasilianeren foran nesen på den tyrkiske klubben. Det er den anerkjente journalisten Gianluca Di Marzio som melder på sin nettside at Leivas agenter er i samtaler med Sampdoria.

Ifølge talkSPORT ønsker Liverpool å erstatte ham med Roma-spilleren Leandro Paredes. 22-åringen var forrige sesong på lån til Empoli. Men han vil heller bli værende i Italia.

Juventus ønsker å hente Chelseas Nemanja Matic. Men Antonio Conte vil ikke selge serberen. Men nå vurderer Juventus å sukre pillen litt med å legge Conte-favoritten Simone Zaza inn i pakken. Zaza kom til Juventus etter at Conte ble landslagssjef, men har vært fast inventar i landslagstroppen til tross for at han fikk mindre og mindre tillit i klubblaget. Nå håper Juventus at Conte vil la Matic gå dersom han får Zaza til å avslutte spissjakten hans, skriver Gazzetta dello Sport.

Chelsea er også på midtstopperjakt. Duoen John Terry og Gary Cahill kan vel neppe kalles fremtidens menn. Napolis Kalidou Koulibaly er førstevalget til Conte, men skulle han ikke få 25-åringen så har han andre alternativ. Benficas svenske komet Victor Lindelöf og Sunderlands Lamine Koné er to andre som er aktuelle for klubben, melder Daily Mail.

Sunderland er i ferd med å innse at de kommer til å miste Koné. I tillegg til Chelsea, så har Everton plassert ivorianeren på handlelisten sin. Det kan føre en tidligere tippeligaspiller til Premier League. For ifølge Chronicle er tidligere Tromsø-forsvarer Kara Mbodj aktuell for klubben. 26-åringen spiller for Anderlecht nå og har imponert David Moyes. Et annen på ønskelisten er Blackburns irske EM-spiller Shane Duffy.

Regjerende Premier League-mester Leicester vurderer sterkt å gå litt utenom vanlige stier når de skal rekruttere før tittelforsvaret sitt. For Daily Mail skriver at de nå vil hente den brasilianske angripren Gabriel Barbosa. De har lagt 250 millioner kroner på bordet for å komme storklubbene i forkjøpet. Juventus, Arsenal, Barcelona og Real Madrid er noen av klubbene som er blitt koblet til «Gabigol».

West Ham og Everton ønsker begge å hente Lyons Rachid Ghezzal. Etter Riyad Mahrez' suksess i Leicester, så tenker de to klubbene at det kan være verdt å satse på kantspillere fra Algerie, skriver Daily Mail.

Hvis du mister din største stjerne, så hvorfor ikke da erstatte ham med broren? Det er åpenbart tankegangen til Swansea. For Ghanasoccernet skriver at Swansea nå har meldt seg på i kampen om Aston Villas Jordan Ayew etter at de solgte storebror Andre til West Ham tidligere i uken.