Carvajal helten for Real Madrid i femmålsthriller

Dani Carvajal avgjorde supercupfinalen med et nydelig raid.

VANT: Real Madrid vant 3-2 mot Sevilla på Lerkendal etter et raid av Dani Carvajal i ekstraomgangene. Foto: Jeff Zelevansky/Getty Images/AFP Foto: Jeff Zelevansky

Lerkendal-publikumet fikk god underholdning for pengene da Real Madrid avgjorde supercupfinalen mot Sevilla i ekstraomgangene og vant 3-2.

Sergio Ramos så ut til å bli den store syndebukken mot sin tidligere klubb da han forårsaket straffesparket som ga Sevilla 2-1-ledelse snaue 20 minutter før slutt.

På overtid rettet han imidlertid opp sin egen feil da han stanget inn utligningen og sørget for ekstraomganger.

Avgjørelsen falt to minutter før annen ekstraomgang var over. Høyreback Dani Carvajal avsluttet et fantastisk raid med å sende ballen i mål fra skrå vinkel. Dermed vant Real Madrid 3-2.

– Derfor er West Ham en dårlig idé for Martin Ødegaard

Profiler som Cristiano Ronaldo og Toni Kroos var igjen hjemme i Madrid sammen med Martin Ødegaard, men likevel manglet det ikke stjerner på Lerkendal. Álvaro Morata og nevnte Ramos startet kampen, mens Karim Benzema, Luka Modric og James Rodriquez kom inn etter hvilen.

– Dette blir topp 4 i Premier League

Det var imidlertid talentet Marco Asensio som ga Real Madrid en god start på kampen med sin fantastiske scoring i første omgang, før Sevilla vendte kampen med scoringer av Franco Vázquez og Jevgen Konopljanka.

Supercupen er en tittelkamp mellom vinnerne av de to europacupene. Real Madrid har vunnet trofeet i 2002, 2014 og nå i 2016. (©NTB)