Utrolig nok fikk den utenlandske turisten slippe om bord, og da politiet kom til stedet var både fly og mann underveis til Gran Canaria.

Hendelsen skjedde på Barajas-flyplassen i Madrid fredag. Mannen hadde gyldig billett og hadde passert sikkerhetskontrollen, men tydeligvis ble han heftet på vei til gaten. Utgangen var stengt da han kom fram.

– Han åpnet en nødutgang til broen som går til flyene, hoppet ned og løp etter flyet. Alarmen gikk umiddelbart og politiet ble tilkalt, men da var han allerede om bord og underveis, sier en talsmann ved Barajas-flyplassen til The Local.

– Det er en ekstraordinær oppførsel og det er svært overraskende at han fikk komme om bord i flyet, men det var det som skjedde, fortsetter talsmannen.

Hendelsen ble filmet av ansatte ved flyplassen og lastet opp på Facebook. Filmen slutter med at mannen tas hånd om av bakkemannskaper. Etter dette skal han ha fått komme om bord i flyet. Ryanair-maskinen han skulle ta er ikke et av dem som er med i filmen.

Å løpe etter flyet er imidlertid ikke noe som kan anbefales. Politiet på Gran Canaria har bedt om å få vite identitet og nasjonalitet på mannen, og vil opprette siktelse.

En talsmann for Ryanair ønsker ikke å kommentere saken og viser til at det handler om et sikkerhetsbrudd ved flyplassen og at det derfor ikke er flyselskapets anliggende.