JAKTER PÅ EGENHÅND: Bøndene Erlend Haugland og Arnhild Lillemoen Nedrestøl ble ikke med videre i Jakten på Kjærligheten 2016.
JAKTER PÅ EGENHÅND: Bøndene Erlend Haugland og Arnhild Lillemoen Nedrestøl ble ikke med videre i Jakten på Kjærligheten 2016.

Erlend og Arnhild ble ikke med videre i Jakten – slik går det nå

De to bøndene avslører at de har endret seg etter innspillingen av Jakten på kjærligheten.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I mandagens program av Jakten på kjærligheten fikk de seks bøndene utlevert frierbrevene av programleder Katarina Flatland.

Dessverre for sauebonde Arnhild Lillemoen Nedrestøl (35) og Erlend Haugland (33) fikk de ikke nok brev til å bli med videre i programmet. Dermed blir de nødt til å fortsette jakten på kjærligheten på egen hånd.

Ringte frier

Etter å ha gått igjennom brevbunken et par ganger har Arnhild faktisk møtt en av frierne denne sommeren.

– Jeg ringte til en av brevskriverne og vi har hatt litt kontakt i sommer, sier hun hemmelighetsfullt.

Men hun røper at hun fortsatt er på jakt etter den rette.

– Jeg kan ikke finne meg en mann som allerede er bonde, så jeg er fortsatt på let, sier hun.

Hun er ikke skuffet over at det ikke ble nok brev til å være med videre på speedate i Jakten på kjærligheten.

– Jeg ser lyst på fremtiden, som jeg alltid pleier å gjøre. Nå som første episode er sendt kan jeg senke skuldrene. Nå vil jeg kjøre mitt eget løp på hvordan jeg ønsker å finne noen, tilføyer hun.

Blitt mer åpen

Den korte perioden i programmet har fått henne til å åpne seg mer opp, mener hun.

– Jeg har jo fått øvd på å sette ord på lengselen min om å ha noen. Med kamera i ansiktet har jeg måttet få frem ord og tanker om meg selv. Jeg har måtte åpne litt opp og turt å være mer sårbar og vise mer følelser, sier hun ærlig.

Ikke viktig å være røff

Under presentasjonsprogrammet gikk Arnhild ut og sa at hun ønsket en røff bonde, men nå er dette ikke så viktig for henne likevel.

– Det er ikke så farlig hvem han er. Mannfolka blir kanskje litt skremt når jeg sier at de skal være så tøffe. Men de synes nok ikke selv de er så tøffe som jeg synes de er. Så jeg er egentlig ikke så opphengt i det.

Nå har hun innsett at hun er veldig åpen for å møte de fleste mennesketyper i fremtiden.

– Jeg trodde jeg var åpen, men i ettertid ser jeg at jeg har satt de i bås likevel. Jeg er åpen for å møte de aller fleste. Så jeg må bare fortsette å by på meg selv, sier hun.

Tror på kjærlighet

Heller ikke Erlend er skuffet over at han ikke er med videre i Jakten på kjærligheten. Nå er er han veldig motivert for å fortsette jakten på egen hånd.

– Jeg har fått mange flotte brev. Jeg har snakket med alle og takket for kjekke brev. Noen snakket mer enn andre, tilføyer han.

Sauebonden fra Haugland i Bryne har også tatt mot til seg og møtt en av frierne.

– Det var veldig hyggelig, men det ble ikke noe mer. Men kanskje jeg kommer til å treffe noen på sikt. Det dukker nok opp flere muligheter, det er jeg helt sikker på, sier Erlend optimistisk.

Lært mer om seg selv

I likhet med Arnhild har også han blitt mer bevisst på seg selv etter deltakelsen i programmet.

– Jeg har alltid vært åpen og direkte, men nå har jeg lært mer om meg selv og hva jeg skal se etter. Det er noe jeg har lært gjennom denne prosessen.

I tiden etter Jakten-innspillingen har livet gått sin vante gang.

– Jeg har vært mye med min åtte år gamle sønn. Og jeg er like jordnær som før, kanskje mer, sier han.

I tillegg har han også blitt enda mer bevisst på hvilken kjæreste han er ute etter. Likevel er det en ting han fremdeles holder fast ved.

– Jeg vil han en som er utadvendt, frisk til sinns og leken. Jeg er helt sikker på at jeg får meg en kjæreste. Dette blir en kjekk høst, avslutter han.

Se Jakten på kjærligheten, mandager kl 20.00 på TV 2.

KLARE BØNDER: Audun Øygard (t.v), Axel Tobias Sanderud, programleder Katarina Flatland, Sondre Stubrud og Martin Vågsæter er med videre i Jakten på kjærligheten, høsten 2016. 
KLARE BØNDER: Audun Øygard (t.v), Axel Tobias Sanderud, programleder Katarina Flatland, Sondre Stubrud og Martin Vågsæter er med videre i Jakten på kjærligheten, høsten 2016.