Zidane bekrefter at Ødegaard trolig sendes på utlån

På pressekonferansen i Trondheim sa manager Zinédine Zidane at Martin Ødegaard trenger spilletid. Det kan bli vanskelig i Real Madrid.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det spanske hovedstadslaget landet i Trondheim mandag ettermiddag, uten Martin Ødegaard.

17-åringen var med i bruttotroppen på 25 mann, men ble til slutt værende i Madrid.

Mest sannsynlig vil Ødegaard lånes ut kommende sesong.

Bekrefter mulig utlån
Alt fra Bundesliga-klubber til Liverpool er blitt nevnt.

– Han var med på oppkjøringen, og vi er veldig fornøyd med ham, sa Real Madrid-trener Zinedine Zidane, da han ble spurt om Ødegaard vil lånes ut.

– Etter det må vi finne ut hva han skal gjøre. Nå er han hos oss, men fram til overgangsvinduet stenger, kan alt skje, la treneren til.

– Det er mange som spør om Martin, og det vi tenker er at han må spille. Vi vet at det er vanskelig i Madrid, fordi vi har så mange gode spillere. Rådet mitt er at han må få spilletid. Vi får se hva som skjer. Vi er veldig fornøyde med det han har gjort til nå, mente franskmannen.

– Vil gjøre godt for Ødegaards karriere
TV 2-ekspert Simen Stamsø Møller mener et klubbskifte vil gjøre godt for Martin Ødegaards karriere.

– Det virker som om Ødegaard tilpasser seg det nivået han spiller på, enten det er høyt eller lavt. I Castilla har han glimtvis vist seg frem, og etter en god start gikk han på en inn i et spor der utviklingen har stoppet. Derfor tror jeg at en ny utfordring kan være bra for ham. Unge spillere er avhengige av gode opplevelser, og jeg tror han vil få mer av det på et A-lag enn et B-lag, slår Møller fast.

(©NTB/TV 2 Sporten)