Brasil og Neymar ble pepet av banen etter pinlig resultat

De brasilianske stjernene har fortsatt til gode å score mål i OL.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Brasil - Irak 0-0

Vertsnasjonen Brasil er ute etter å ta OL-gull i fotball for herrer på hjemmebane.

Den første kampen i mesterskapet endte målløst mot Sør-Afrika.

Mot Irak var det forventet at det både ble mål og tre poeng for Neymar og co.

Avansementet kan være i fare

Men seieren og målene lar vente på seg for vertsnasjonen. Brasil kjørte over Irak i store deler av kampen, men måtte likevel se at det ikke ble noen scoringer.

Renato Augusto bommet på åpent mål på overtid. Se video av den utrolige bommen øverst i saken!

Det endte til slutt 0-0 og Brasil står med fattige to poeng på to kamper. Dermed kan avansementet stå i fare for vertsnasjonen. Da dommeren blåste av kampen pep publikum.

Danmark topper gruppen med fire poeng og møter Brasil i den siste kampen. Irak har i likhet med Brasil to poeng, mens Sør-Afrika har ett poeng. De møter Irak i den siste kampen.

Nære sjokkstart

Irak var nære med å ta en noe overraskende ledelse i det 12. minuttet. Et langt innkast havnet inne i femmeteren til Brasil og i duell med keeper headet Mohanad Abdulraheem ballen i stolpen. En enorm mulighet.

Ble Brasil snytt for straffe her?

Litt over halvtimen spill skapte Brasil flere fine sjanser med blant annet Neymar uten at det resulterte i mål. Nærmest var Renato Augusto som klinte ballen i tverrliggeren rett før pause.

Men det var målløst til pause.

Etter pause fortsatte Brasil å kjøre over irakerne, men det ville seg ikke for vertsnasjonen. Selv ikke syv overtidsminutter hjalp på. På overtid misbrukte Renato Augusto en kjempesjanse da han på åpent mål satte ballen over mål.

Like etterpå ble Brasil snytt for det som tilsynelatende var en soleklart straffespark da Gabriel Barbosa ble lagt i bakken. Dommeren vinket spillet videre.