BLID: Saint viser seg å være en lattermild baby. Foto: Skjermdump / Intsagram
BLID: Saint viser seg å være en lattermild baby. Foto: Skjermdump / Intsagram Foto: Karoline Lorentzen

Kim Kardashian viser frem Saint (8 mnd) i ny video

Kim Kardashian og Kanye West har vært svært forsiktige med å vise frem deres yngste sønn, Saint West, i mediene, men letter nå på sløret i en ny video på Instagram.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den nå åtte måneder gamle sønnen til Kim Kardashian og Kanye West viser seg å være et ordentlig sjarmtroll.

For første gang legger Kim Kardashian ut en video av babyen på sosiale medier. I videoen ser vi en alvorlig liten gutt som er snar til å trekke på smilebåndene.

Straks mamma Kim forsøker å kile ham, bryter han ut i latter.

Forsiktig

Reality-dronningen har vært veldig forsiktig med å vise frem bilder av Saint etter at han ble født.

På åtte måneder har det kun dukket opp to bilder av sønnen på Kims instragram-konto, men nå letter hun altså på sløret og slår til med en video av det lille sjarmtrollet.

Kardashian var en av hovedgjestene under den såkalte BlogHer-konferansen i Los Angeles tidligere denne uken. Dit kom hun for å snakke om hvordan hun har bygd seg opp som en av verdens mest populære person på sosiale medier. I tillegg snakket hun også litt om at hun prøver å holde barna unna medienes søkelys så godt det lar seg gjøre.

– Kanye og jeg har et veldig privat forhold. Han er veldig privat, og jeg er egentlig veldig åpen. Derfor har jeg lært han å være litt mer åpen, mens han har lært meg å være mer privat, og det funker for oss. Mitt private liv hjemme og livet med barna prøver jeg å holde tilbake på, sa hun under konferansen.

Verdens «mektigste»

Selv om hun nogen lunde har klart å holde lille West unna fotografene og fansen, har Kim og Kanyes datter, North (3), fått kjenne på hvordan det er å bli født inn i en av verdens mest populære og berømte familier.

Det dukker til stadighet opp bilder på Kims kontoer på sosiale medier av treåringen oppkledd i de dyreste merkeklær, ofte matchende sin mor.

Kim Kardashian har forøvrig i skrivende stund 79 millioner følgere på Instagram, 47 millioner på Twitter, 28 millioner på Facebook. Dessuten skal Kardashian-imperiet ha tjent 430 millioner kroner bare i fjor. Dette skriver et av USAs størse magasiner, Forbes Magazine.

👶🏾😍👼🏾

En video publisert av Kim Kardashian West (@kimkardashian)