Venus Williams røk ut for nummer 62 i verden

Belgiske Kirsten Flipkens sørget for en skikkelig bombe allerede i første runde av kvinnenes tennisturnering.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Belgiske Kirsten Flipkens er 56 plasser under Williams på verdensrankingen, men sendte verdens sjette beste kvinnelige tennisspiller ut allerede i første runde.

Allerede i første runde i kvinnenes tennisturnering fikk vi en kjempebombe, da 62.-rangerte Kirsten Flipkens fra Belgia slo ut Venus Williams som er nummer seks i verden.

Amerikanske Williams vant oppskriftsmessig 6-4 i første sett, men fikk problemer i andre, der Flipkens vant 6-3.

Det så ut til at verdenssekseren og regjerende OL-mester i dobbel skulle dra i land det tredje og avgjørende settet, men Flipkens snudde det og sikret tie-break.

KJEMPESKRELL. Kirsten Flipkens sto for en enorm overraskelse da hun slo ut Venus Williams. Foto: AFP PHOTO / Luis Acosta.
KJEMPESKRELL. Kirsten Flipkens sto for en enorm overraskelse da hun slo ut Venus Williams. Foto: AFP PHOTO / Luis Acosta. Foto: Luis Acosta

Der vant belgieren 7-6, og sikret et sensasjonelt avansement på bekostning av Williams, som ikke imponerte noen med sitt spill over de tre timene som gikk, og gjorde hele 53 upressede feil.

Søster og verdensener Serena møter australske Darja Gavrilova søndag. Søstrene Williams skal også delta i doubles-turneringen som de har vunnet de siste to gangene.