Margot Robbie til TV 2: – Jeg har gjort noen feil i fortiden

LONDON (TV 2): Margot Robbie (26) spiller kjæresten til Jokeren i filmen «Suicide Squad». Hollywood-stjernen forteller til TV 2 at hun tidligere har falt for feil type menn.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den australske skuespilleren Margot Robbie (26) gjør det stort i Hollywood for tiden.

Hun har kapret hovedroller i filmer som «The Legend of Tarzan» og «The Wolf of Wall Street», og hun er en av de sterkeste favorittene til rollen som den neste James Bond-piken.

Nå er hun aktuell i filmen «Suicide Squad», som handler om en gjeng superskurker fra DC-universet som får i oppdrag å beseire en mystisk fiende.

Spiller kjæresten til Jokeren

Robbie spiller Harley Quinn, som er Jokerens (spilt av Jared Leto) samarbeidspartner og kjæreste.

«God kveld Norge» møtte skuespillerne fra filmen i London, og da fortalte Robbie at hun tidligere har falt for feil type menn.

– Faller du ofte for «bad guys»?

– Definitivt ikke så ille som Jokeren. Men jeg vet at jeg har gjort noen feil i fortiden. Det er en del av det å vokse opp, sier Robbie til TV 2.

Se intervjuet med Robbie og medskuespilleren Jay Hernandez (38) i videoen i toppen av saken.

Sex-symbol

Siden 2014 har Robbie vært i et forhold med den britiske regissøren Tom Ackerley, som hun møtte under en filminnspilling. Paret bor sammen i London.

SPILLER SKURK: Margot Robbie spiller rollen som superskurken Harley Quinn i filmen «Suicide Squad». Foto: SF Norge AS
SPILLER SKURK: Margot Robbie spiller rollen som superskurken Harley Quinn i filmen «Suicide Squad». Foto: SF Norge AS Foto: Courtesy of Warner Bros. Picture

Robbie har fått erfare at et liv i rampelyset fører ofte til et fokus på privatliv, kropp og skandaler. Hun blir ofte omtalt som et sex-symbol.

– I «The Wolf of Wall Street» for eksempel, jobbet jeg med en av vår generasjons beste regissører (Martin Scorsese, journ. anm). Men når noen har fem minutter til å snakke med meg, vil de høre om hvem som var den beste til å kysse. Jeg ville personlig spurt andre spørsmål, som hvordan Scorsese jobbet, sier Robbie til TV 2.

Da Robbie gjorde et intervju med Vanity Fair i juli, fikk artikkelen kritikk for å være sexistisk overfor henne. Journalisten brukte første del av artikkelen på å beskrive Robbies kropp.

–Jeg husker at jeg tenkte det var et veldig rart intervju, har Robbie uttalt til et australsk TV-program, ifølge CNN.

Se intervju med alle skuespillerne fra «Suicide Squad» i sesongpremieren av «God kveld Norge» 27. august.