Fotballryktene: – Zidanes sønn kan havne i Premier League

Og Wilfried Bony kan bli løsningen på John Stones-sagaen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Nyopprykkede Middlesbrough har allerede sikret seg flere profilerte signeringer som Álvaro Negredo og Víctor Valdés. Men manager Aitor Karanka skal være lysten på flere store navn. Enzo Zidane, sønn av Zinedine, kan være på vei til "Boro" på en låneavtale. Den 21 år gamle midtbanespilleren har, i likhet med Martin Ødegaard, fått vist seg frem for Real Madrid i sesongoppkjøringen. Nå skriver Daily Mail at Karanka, som tidligere har spilt i Real Madrid, ønsker seg stortalentet.

Den tidligere Manchester United-spilleren Fábio kan returnere til Premier League. Ole Gunnar Solskjær hentet backen til Cardiff i 2014, men nå melder Daily Mail at Middlesbrough vil hente brasilianeren.

Evertons John Stones er en av Englands mest ettertraktede forsvarsspillere. Manchester City skal være den klubben som mest sannsynlig blir 22-åringens nye arbeidsgiver. Ifølge The Sun har klubbene vært i forhandlinger lenge, men nå kan Wilfried Bony bli en del av avtalen. Den ivorianske spissen har ikke slått helt til i City-drakten, og nå kan han bli en del av en pakkeløsning i Stones-overgangen. I utgangspunktet vil Everton ha over 550 millioner kroner for forsvareren, men dersom de får Bony motsatt vei vil summen bli lavere.

Riyad Mahrez har vært linket til flere europeiske storklubber denne sommeren, inkludert Arsenal. Nå hevder derimot Claudio Ranieri at vingen vil bli værende i Leicester. Den algirske vingen har tre år igjen av kontrakten med "The Foxes" og ifølge The Independent har klubben ingen planer om å selge stjernespilleren.

Så til dagens gjettelek! Ifølge Marca skal en uidentifisert Premier League-klubb ha lagt inn et bud på over 700 millioner kroner for James Rodriguez. Den samme avisen har tidligere nevnt Chelsea, West Ham og Manchester United blant klubbene som ønsker seg colombianeren.

På nest øverste nivå i England er sesongen allerede i gang. Aston Villa brukte over 120 millioner kroner på Ross McCormack. Nå kan det komme litt midler inn i klubbkassen, ettersom Scott Sinclair skal være på vei til Celtic. Overgangssummen skal ligge på omtrent 40 millioner kroner, skriver Daily Mail.

Til slutt tar vi med at Bayern München har startet kontraktsforhandlinger med Robert Lewandowski. Den polske stjernespissen har vært linket til Real Madrid i sommer, og selv om kontrakten hans ikke går ut før i 2019, har Bayern allerede begynt å jobbe mot en forlengelse. Dette skriver Bild. Samtidig påpeker Bayern-direktør Karl-Heinz Rumenigge at klubben ikke kan konkurrere med klubber som Manchester City og PSG når det kommer til lønninger.