Adele (28) er en av de største stjernene i musikkverdenen, men nå kan hun fortelle at hennes berømmelse ikke forhindret henne i å oppleve noe svært pinlig da hun var ute og shoppet, skriver Mirror.

Hun er verdt svimlende én millard kroner, men kredittkortet hennes ble likevel avvist da hun var på salg i en Hennes & Mauritz-butikk i San Jose i USA.

Under en konsert i SAP-arena, hjemmearenaen til NHL-laget San Jose Sharks, fortalte Adele åpenhjertig til publikum om det pinlige øyeblikket.

SHOPPING: Adele på shopping med sønnen Angelo i en leketøysbutikk i Barcelona, Spania. Foto: Stella Pictures
SHOPPING: Adele på shopping med sønnen Angelo i en leketøysbutikk i Barcelona, Spania. Foto: Stella Pictures Foto: MANDATORY CREDITLINE: OHPIX/FAME

– Jeg gikk til H&M og fikk kredittkortet mitt avvist, det var pinlig det. Ingen visste at det var meg, men jeg var livredd, fortalte hun fra scenen.

I tillegg til kredittkort-fadesen ble hennes dachshund, Louie, innblandet i tumulter med en annen hund under den miserable shoppingturen hennes.

– Hunden min begynte å klore etter en annen hund. Turen min til H&M var ikke særlig, men ingen gjenkjente meg, så jeg tror jeg skal slippe unna med det, sa hun sarkastisk fra scenen.

Adele liker å shoppe og har blitt observert i en rekke kjøpesenter i løpet av USA-turnéen.