NY HUMORDUO: Einar Tørnquist (34) og John Brungot (39) skal harselere med nyhetsbildet i den kommende TV 2-serien Live på direkten. FOTO: ESPEN SOLLI / TV 2
NY HUMORDUO: Einar Tørnquist (34) og John Brungot (39) skal harselere med nyhetsbildet i den kommende TV 2-serien Live på direkten. FOTO: ESPEN SOLLI / TV 2

John Brungot og Einar Tørnquist klare med nytt humorprogram på TV 2

– Vi gleder oss til endelig å jobbe sammen. Vi har beundret hverandre på avstand lenge.

Komikerne John Brungot (39) og Einar Tørnquist (34) forener krefter i høst med det direktesendte underholdningsshowet Live på direkten.

I serien skal Brungot og Tørnquist og deres gjester diskutere nyhetsbildet fra uken som har gått. Hvem sa og gjorde hva? Hvorfor sa de og gjorde hva? Og ikke minst: Hva var morsomt med det?

– Aldri har vel begrepet «gru-glede» vært mer dekkende. Live på direkten blir først og fremst et sketsjeshow som skal oppsummere uka som gikk. Vi skal ikke gå Nytt på nytt i næringa, bare varme opp publikum til helga. Forhåpentligvis blir det veldig moro, men vi vet jo ikke – programmet er ikke lagd ennå. Det er jo live – på direkten, sier Brungot til TV 2.

Vil du ha gratisbilletter til «Live på direkten»? Klikk her!

– På tide!

For å holde John og komikergjestene i tøylene, har Einar Tørnquist fått rollen som programmets glade kusk. Tørnquist skal sette agendaen, passe klokka og lose seerne trygt gjennom programmet. Dette er første gangen de to TV-profilene jobber sammen.

– Min rolle blir å sparke ballen til John slik at han kan score på brassespark. Kanskje som en slags defensiv midtbanespiller, sier Tørnquist, og uttrykker et spesielt håp for Live på direkten.

– Jeg håper John gjør meg så lite flau som mulig!

Brungot er selv svært glad for å kunne arbeide med Tørnquist.

– Det var på tide! Vi har jo beundret hverandre på avstand lenge. Jeg ser frem til å jobbe med Einar, som faktisk er en «einar» når det gjelder tørrvittige kommentarer, sier John.

Erfarne TV-folk

John Brungot har lang fartstid i TV 2, og har blant annet vært å se i Torsdag kveld fra Nydalen, En god nummer to, Norske Talenter, Nårje og Nattskiftet. Einar Tørnquist kom til TV 2 i 2014, og har vært å se i Ramm og Tørnquist redder Norge, Tørnquistklubben og Gullfisken.