NY PROGRAMLEDERDUO: Samuel Massie (23) er ansatt som programleder i TV 2. Sammen med Solveig Kloppen skal han lede den nye serien «Rett fra hjertet». FOTO: ESPEN SOLLI / TV 2
NY PROGRAMLEDERDUO: Samuel Massie (23) er ansatt som programleder i TV 2. Sammen med Solveig Kloppen skal han lede den nye serien «Rett fra hjertet». FOTO: ESPEN SOLLI / TV 2

Samuel Massie (23) blir TV 2-programleder

Skal lede den nye serien «Rett fra hjertet» med Solveig Kloppen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Forfatter og eventyrer Samuel Massie (23) blir TV 2-programleder sammen med Solveig Kloppen (45) i den kommende serien «Rett fra hjertet» som har premiere i august.

Massie har store forventninger til programlederdebuten.

– Jeg er utrolig glad for å få denne tilliten, og det skal bli utrolig moro å jobbe med Solveig. Jeg har som livsinnstilling at vi av og til må stoppe opp og bare glede folk rundt oss. Det er så mye press og jag at vi ofte glemmer ting vi ville gjort, og så er det plutselig for sent, sier Massie til TV 2.

– En glede å jobbe med Samuel

Kloppen har bare godt å si om sin nye programledermakker.

– Det blir en glede å jobbe med Samuel Massie og dette konseptet hvor vi skal få folk til å gjøre noe ekstra for noen de er glad i, sier Kloppen.

I «Rett fra hjertet» stilles spørsmålet «hvor langt vil du gå for å glede en du er glad i?», og programlederduoen har reist land og strand for å møte mennesker som går langt ut av komfortsonen for å glede en de er glad i.

Kloppen og Massie har møtt mennesker i alle aldre som har ulike overraskelser til sine nærmeste, og oppgaven deres er å hjelpe dem så godt de kan. I all hemmelighet skal de nemlig planlegge den store overraskelsen – for så å gi en de er glad i tidenes overraskelse.

  • «Rett fra hjertet» har premiere søndag 28. august klokken 20:00.