SUPERSHOW: Avicii opptrer på Sziget Music Festival i Budapest, august, 2015. Foto: Attila Kisbenedek/Scanpix
SUPERSHOW: Avicii opptrer på Sziget Music Festival i Budapest, august, 2015. Foto: Attila Kisbenedek/Scanpix Foto: ATTILA KISBENEDEK

Avicii (26) tar farvel med supershow

Gjør sitt siste show på svensk jord i Malmö fredag kveld og avslutter med et brak.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I mars i år kom beskjeden som fikk fansen til Avicii å fortvile. Den svenske DJ-en har bestemt seg for å gjøre sin siste turné og gi seg på topp, skriver Expressen.

– Jeg kommer til aldri til å gi meg med musikk og jeg kommer til å snakke med fansen gjennom musikken. Men jeg har bestemt meg for at 2016-turneén blir min siste, skrev Avicii i et avskjedsbrev.

Konfetti og lasere

Siste konserten til Avicii i Norden skjer i Pildammsparken i Malmö fredag kveld, og ble booket av kompisene Eric Ebbing og Ali Eftekhari.

– Vi er i ekstase, det er en over 80 meter bred scene fullproppet med konfetti, LED-skjermer, lasere og alt annet som skal til, sier kompisen Eric Ebbing.

HEADLINER: Avicii  opptrer på Hard Rock Rising Barcelona Global Music Festival, jyli, 20156. Foto: Manuel Vidal/ Scanpix
HEADLINER: Avicii  opptrer på Hard Rock Rising Barcelona Global Music Festival, jyli, 20156. Foto: Manuel Vidal/ Scanpix Foto: Manuel Vidal

Telefonnummer

Som en gest til sine fans valgte Avicii å legge ut sitt eget telefonnummer i mars, slik at han kunne holde kontakt med fansen.

– Jeg har fått en helt ny telefon, så dere kan tekste meg på +46 769436383. Men ha gjerne litt tålmodighet, da det kan ta litt tid før jeg svarer, skriver han.

Avicii svarer ikke TV 2 da vi prøvde å ringe han på dette nummeret i dag.

Ibiza

Avicii fortsetter turneén videre på Ibiza med tre show, deretter gjør han to show i Irland og England, før han runder av sin turné på Ushuaia, Ibiza, 28. august.