Her får TV 2-Fanny endelig sagt unnskyld til Skam-gutta for katastrofeintervjuet

Videoen der reporteren kaller skuespilleren «død i trynet» ble sommerens store snakkis. Se hvordan det gikk da hun endelig fikk beklaget seg.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det var muligens flere som satte kaffen i vrangstrupen da de så TV 2s reporter Fanny Odden Klokkerud (20) intervjue Skam-skuespillerne Thomas «William» Hayes (19) og Herman «Chris» Tømmeraas (19).

I intervjuet, som er sett over 300.000 ganger, ble reporteren så gira på å møte ungdomsheltene at det «kludret seg til i hodet» hennes. I tillegg til en rekke mildt sagt spesielle spørsmål, presterte reporteren også å si til Hayes at han så «død ut i trynet».

Denne onsdagen fikk endelig 20-åringen gjort opp for seg – med både blomster og en unnskyldning til gutta.

Se Fanny beklage seg for Skam-skuespillerne ovenfor!

Tømmeraas: – Vi lo oss ihjel av videoen!

Det var under onsdagens Norway Cup-kjendiskamp til støtte for organisasjonene MOT og PØBEL at reporteren endelig fikk møtt Skam-herrene igjen.

Hayes stilte opp på banen, mens Tømmeraas heiet fra sidelinjen.

Sistnevnte forteller til en noe nervøs reporter at det slettes ikke var noen dårlige miner etter forrige forsøk på intervju.

– Vi synes ikke intervjuet var ille! Det er noe av det morsomste vi har sett. Vi ble så tatt på senga, og har nesten ikke ledd så mye noen gang, sier han.

Se hele kjendiskampen med blant andre Skam-«William» og «Vilde», Marcus & Martinus, Jonas Gahr Støre, Nicolai Cleve Broch, Tobias Santelmann og «Zucca» her!

Røde roser til «William»

Også Hayes var i det tilgivende hjørnet på Ekebergsletta.

I tillegg til tilgivelse, fikk Odden Klokkerud også gode klemmer. 19-åringen forsikret om at han ikke bærer nag til «død i trynet»-kommentaren.

– Nei-nei-nei, det går fint, sier han.

Se Skam-guttas reaksjoner på unnskyldningen øverst i artikkelen.

Her gikk det galt på kjendisfest: Skam-gutta fikk bakoversveis av TV 2s reporter