KJEKKAS: Zac Efron i bassenget under filmopptak til den nye Baywatch-serien, Tybee Island, Georgia. April, 2016. Foto: Stella Pictures
KJEKKAS: Zac Efron i bassenget under filmopptak til den nye Baywatch-serien, Tybee Island, Georgia. April, 2016. Foto: Stella Pictures Foto: SBMF/Michael G/FAMEFLYNET PICTUR

Zac Efron (28) fikk ingen match på Tinder

Hollywoodkjekkasen opplevde at ingen jenter sveipet til høyre, fordi de trodde Tinder-profilen hans var falsk.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Zac Efron (28) har i et åpenhjertig intervju med The Times, avslørt at han prøvde datingappen Tinder etter det ble slutt med kjæresten og stylisten Sami Miro.

Han er nå singel og den attraktive superstjernen innrømmer problemer på datingfronten og spesielt den digitale.

– Jeg fikk ikke en eneste match på Tinder, det var bokstavelig talt ingen som «sveipet» til høyre. De trodde alle det var en falsk konto. Det har aldri skjedd før så jeg måtte slette appen, forteller Efron til The Times.

Dating problemer

Zac Efron innrømmer at kjendisstatusen hans gjør det vanskeligere og etablere et forhold fordi mange jenter later som de allerede kjenner ham godt.

BRUDD: Modellen og stylisten Sami Miro på date med Zac Efron på den røde løperen under et moteshow i Los Angeles, februar, 2016. Foto: Larry Busacca/Scanpix.
BRUDD: Modellen og stylisten Sami Miro på date med Zac Efron på den røde løperen under et moteshow i Los Angeles, februar, 2016. Foto: Larry Busacca/Scanpix. Foto: Larry Busacca

– Dating vil alltid være vanskelig for meg, innrømmer Baywatch-kjekkasen.

Fokus på jobben

Zac Efron ble superstjerne da han var 18 år og spilte i Disney-serien «High School Musical». Siden har han vært knyttet til en rekke kjente kvinner som Vanessa Hudgens, Lily Collins og Michelle Rodriguez.

Zac Efron presiserer i intervjuet med The Times at han nå fokuserer på sin skuespillerkarriere og at dating og damer derfor kommer i andre rekke.

– Vi har muligheten til å endre verden i filmbransjen. Jeg elsker å være skuespiller og jeg lærer noe nytt hver dag. Fra dag én ville jeg dette, det handlet ikke om kjendisstatus, penger eller Instagram, avslutter Efron.