Her blir TV 2s reporter fullstendig satt ut av frekk og gravid Blake Lively (28)

– Mens jeg satt der tenkte jeg: «Tuller de nå, eller er de faktisk så kjipe?».

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Alt gikk ikke helt etter planen da TV 2s reporter Kjersti Flaa skulle intervjue skuespillerne Blake Lively (28) og Parker Posey (47) i New York i forbindelse med deres roller i Woody Allen-filmen Café Society.

I intervjuet, som du kan se ovenfor, ignorerer stjernene reporteren store deler av tiden, med unntak av når de slenger frekke og nedlatende bemerkninger til henne.

Se intervjuet som ikke gikk som det skulle ovenfor!

Ble gratulert med en ikke-eksisterende gravidmage

Seansen begynner med at Flaa smiler og gratulerer gravide Lively, som for øvrig spilte i den populære serien Gossip Girl, med den lille kulen på magen.

– Gratulerer med DIN lille kul, svarer 28-åringen.

Duoen blir ikke spesielt fornøyd når de får et spørsmål om klær, og velger deretter å ignorere reporteren i store deler av intervjuet mens de harselerer med temaet og snakker til hverandre.

Trodde de tullet

Flaa er en erfaren kjendisreporter, og forteller til TV 2 at hun ble overrasket over mottakelsen fra de tilsynelatende profesjonelle skuespillerne.

– Jeg ble for å være helt ærlig ganske paff. Jeg hadde ikke forventet meg en slik situasjon i det hele tatt. Jeg har opplevd kinkige situasjoner før, men jeg har aldri følt meg så ignorert. Og kommentaren der Blake gratulerer meg tilbake med min «lille kul» syns jeg rett og slett var ganske frekk. Hva mente hun med det? At jeg så gravid ut?

Journalisten innrømmer at hun mot slutten av intervjuet ble mer enn oppgitt.

– Først ble jeg litt flau på deres vegne, og så ble jeg brydd – før jeg ble ganske sint. Mens jeg satt der tenkte jeg: «tuller de nå, eller er de faktisk så kjipe?», sier hun.

– Vanskelig å skjule at man er kjip

Flaa har gjennom karrieren intervjuet en rekke kjente mennesker, og mener de stort sett er hyggelige.

De som ikke oppfører seg pent, får sin naturlige straff, mener reporteren.

– Men man ser flere eksempler på at når folk begynner å oppføre seg dårlig så går det dårlig med karrieren etterhvert. Det er vanskelig å skjule at man er kjip i lengden. Og er man kjip mot en journalist, så er man sannsynligvis det mot andre også.

Flaa påpeker at det finnes flere eksempler på stjerner som har mistet status etter at de har oppført seg dårlig mot folk.

– Det skjedde blant annet med Anne Hathaway, som jeg også hadde en dårlig opplevelse med for noen år siden. Hun ble så upopulær etterhvert at hun ikke fikk roller lenger. Fansen forsvant fort også. Det samme gjaldt Katherine Heigl, som ingen ville jobbe med til slutt fordi hun var en diva.

Roser Angelina Jolie, Brad Pitt og Will Smith

Heldigvis er det ikke alle stjerner som oppfører seg som divaer.

– Jeg må si at noen av de aller største stjernene, ofte er de hyggeligste, som Johnny Depp, Angelina Jolie, Brad Pitt, Helen Mirren, Robert Redford, Sylvester Stallone, Mark Wahlberg, Tom Cruise, Matt Damon og Will Smith. Depp og Smith er blant de få som reiser seg opp av stolen sin og følger deg mot døra etter intervjuet, og Redford kjenner meg igjen og har alltid en klem på lur, sier Flaa.