PSG knuste Premier League-mesterne

Leicester sjanseløse mot Zlatans gamleklubb.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Paris Saint-Germain–Leicester 4-0 (2-0):

Natt til søndag møtte regjerende Premier League-mester Leicester den franske mesteren Paris Saint-Germain i treningskamp.

PSG tapte bare to kamper i den hjemlige serien forrige sesong, og den engelske mesteren skulle få det tøft mot det franske storlaget. Kampen ble nok et forsmak på motstanden Leicester skal bryne seg på i Mesterligaen til høsten. Mot PSG ble laget knust 4-0.

Se høydepunktene øverst i saken!

Claudio Ranieri mener at laget hans må lære av denne kampen.

Enkelt for Liverpool mot Milan

– PSG er et godt lag og bygger for å vinne Mesterligaen. De har en stor stall med store spillere og for våre spillere var det en god erfaring, forteller Ranieri ifølge SkySports.

– Vi må være intelligente fordi vi slipper inn mål. Den første var et klart straffespark, men etter det var det for mange kontringer. Vi må være rolige og prøve å vente på det riktig punktet for å ha noen sjanser for oss, fortsatte Leicester-treneren.

Fikk straffe

Allerede etter 17 minutter fikk PSGs midtbanespiller Thiago Motta en gedigen sjanse til å heade inn ledelsen, men italieneren klarte ikke å styre ballen mellom stengene.

PSG tok tak i kampen fra start, og i det 25. minutt fikk laget straffespark da Jonathan Ikone gikk i bakken.

Edinson Cavani satte straffesparket trygt forbi danske Kasper Schmeichel i Leicester-målet til 1-0-ledelse.

Og mer skulle det bli. Mannen som skaffet straffespark, Ikone, doblet ledelsen like før pause. Han kunne enkelt breiside ballen i mål etter innlegg fra Thomas Meunier.

Stanget inn innlegg

Lucas Moura og Odsonne Edouard scoret franskmennenes mål i annen omgang.

Førstnevnte stanget inn et innlegg på bakerste stolpe etter 60 minutter, før Edouard satte spikeren i kista like før slutt da han kom alene med keeper.

Drøye 25.000 tilskuere fikk se kampen mellom den franske og engelske seriemesteren i Los Angeles natt til søndag norsk tid. Oppgjøret var en del av treningsturneringen International Champions Cup.