Ødegaard på banen i Real Madrid-seier

Kom innpå i andreomgang da Real Madrid slo Chelsea.

Martin Ødegaard (17) spilte en halv omgang i Real Madrids 3-2-seier over Chelsea i oppkjøringsturneringen Champions Cup på Michigan Stadium lørdag kveld norsk tid.

Nordmannen fikk sjansen på stillingen 3-0 etter 64 minutter. Han var blant hele åtte bytter Real Madrid gjorde på en gang.

Ødegaard er med på klubbens sommerturné til USA hvor han får muligheten til å vise seg frem for Real Madrid-sjef Zinedine Zidane.

17-åringen fikk også en omgang i 1-3-tapet for Paris Saint-Germain.

Den spanske avisen AS skrev tidligere i uken at unggutten blir lånt ut til tysk fotball så snart Los Blancos returnerer til Madrid etter USA-turen.

Real Madrid ledet 3-0 allerede etter en drøy halvtime og kampen var langt på vei avgjort til pause. Spanjolene holdt tidvis lekestue med Chelsea, og spesielt Marcelo var sentral. Venstrebacken noterte seg for to scoringer og var nest sist på ballen da Mariano økte til 3-0 åtte minutter før pause.

På tampen av oppgjøret reduserte en opplagt Eden Hazard to ganger for engelskmennene til liten nytte.