UTE?: Chelseas Diego Costa kan være på vei tilbake til Spania.  (AP Photo/Matt Dunham).
UTE?: Chelseas Diego Costa kan være på vei tilbake til Spania. (AP Photo/Matt Dunham). Foto: Matt Dunham

Fotballryktene: – Angrepsstjerne på vei bort fra Stamford Bridge

Og Everton og Manchester City sliter igjen med å bli enige om en overgang for John Stones.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ryktene svirrer og dagene går. Manchester City, Arsenal og Chelsea har vært relativt rolige på overgangsfronten denne sommeren, men kommer sannsynligvis til å foreta seg ting før Premier League-start den 13. august.

Atletico Madrid byr 40 millioner pund for å bringe Diego Costa (27) tilbake til Spania. Diego Simeone skal ha stor tro på å få i havn en avtale for sin tidligere stjernespiss, ifølge Daily Mail.

Costa gikk fra Madrid-klubben til blåtrøyene i 2014, men har stadig blitt koblet med en retur.

Dersom Costa forlater England, vil det være naturlig å se en ny stjernespiss komme inn hos de blå.

Evertons Romelu Lukaku (23) kan nemlig være på vei tilbake til Stamford Bridge. Ifølge Daily Mirror er The Toffees klar over at spissen ønsker å returnere til sin gamle klubb. Avisen skriver at Chelsea har fått et bud på nærmere 60 millioner pund avslått. Så får vi se hvilke blå drakt Lukaku spiller i etter at overgangsvinduet er stengt.

Arsenals jakt på Lyons Alexandre Lacazette (25) fortsetter. Etter å ha fått et bud på 29 millioner pund avslått for franskmannen, skal Wenger nå stå klar til å by 35 millioner for å få Lacazette til London. Det skriver Telegraph.

The Gunners må også ha inn en midtstopper etter at Per Mertesacker ble skadet. Tyskeren er ute i fem måneder, og nå skal en landsmann være på vei inn som erstatter. Ifølge Sky Sports er Arsenal i samtaler med Valencia om en overgang for Shkodran Mustafi (24).

Ellers venter de fleste Manchester United-supportere på at Paul Pogba skal bli rød igjen. Den anerkjente sportsjournalisten Rory Smith melder at både Pogbas og John Stones' overganger til henholdsvis Manchester United og Manchester City bare er et spørsmål om tid.

The Guardian melder på sin side at de lyseblå er motvillige til å betale 50 millioner pund for engelske Stones, en sum Everton krever for å la midtstopperen dra. Dermed skal forhandlingene ha stoppet opp.

Pogba selv er i aller høyeste grad med på leken. På Instragram har Juventus-spilleren lagt ut en elleville tease, hvor han har «signert». Dessverre for United-fansen - det hele er bare en spøk, eller et stikk, fra Pogbas side, enn så lenge.

På Instagram poserer EM-helten, som åpenbart er på ferie i USA, i Universal Studios i California, med bildeteksten: «breaking news: Pogba undergoes medical check in Universal Studios amusement park California».

Neste bilde har bildeteksten: «news: we catch Pogba with his contract in Universal Studios LA amusement park».

Spillerens agent Mino Raiola har også tatt til Twitter for å prate ned en overgang.

«– Journalister = papegøyer! Ingen avtale er gjort mellom klubbene, skriver Raiola på sin offisielle Twitter-konto.

Adidas har for øvrig lansert fullversjonen av sin reklamekampanje med blant andre Paul Pogba i dag - samme dag som spilleren har lagt ut bildene i sosiale medier. I reklamefilmen, som paradoksalt handler om at man ikke skal tro på alt som står i avisene, er for øvrig Pogba en av få spillere som ikke opptrer i sin egen klubbdrakt. Tolk det som dere vil...

Everton kobles med en overgang for Swanseas midtstopperbauta Ashley Williams (31), en overgang som kan koste de blå 10 millioner pund, ifølge Daily Mirror.

Ifølge ESPN vil West Brom-spiss Saido Berahino (22) bli i klubben til kontrakten hans går ut neste sommer, for så å forlate Birmingham-klubben på fri overgang til en klubb i Europa.