TJENER GODT: Justin Bieber har tjent seg søkkrik som artist, etter at han slo gjennom som tenåring. Foto: Stella Pictures
TJENER GODT: Justin Bieber har tjent seg søkkrik som artist, etter at han slo gjennom som tenåring. Foto: Stella Pictures

Justin Bieber tilbudt over 40 millioner for å spille i 45 minutter – takket nei

Justin Bieber ønsker ikke å bli koblet til Donald Trump på noe som helst vis.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er ingen overdrivelse at Justin Bieber (22) er blant verdens mest ettertraktede og populære popstjerner for tiden.

Akkurat hvor ettertraktet han er fikk man nylig et nytt eksempel på. 22-åringen skal ha takket nei til svimlende 42,5 millioner norske kroner, ifølge den amerikanske kjendisnettsiden TMZ.com. Alt han trengte å gjøre var å opptre i 45 minutter.

Det ville i så fall ha vært den største enkeltstående dagslønnen Bieber noen gang har fått.

Truet med å slutte

Haken var at konserten skulle holdes i forbindelse med Republikanernes landsmøte, og Biebers team ønsker ikke at stjernen skal bli lenket til et politisk parti.

Promotøren skal ha insistert på at konserten ikke var politisk, og at Bieber ikke ville bli knyttet til Donald Trump på noe vis. Ifølge TMZ skal Bieber ha vurdert tilbudet, både på grunn av pengene og fordi han er kanadisk og holder seg nøytral i den amerikanske valgkampen.

Det var likevel ikke nok til å overbevise Biebers manager Scooter Braun, som er en stor tilhenger av demokratenes Hillary Clinton. Braun har tidligere holdt en innsamlingsaksjon for Clinton, og for å poengtere hvor sterkt han ønsket at Bieber skulle avslå tilbudet truet han med å slutte som manager.

Besøker Norge

I tillegg fikk Bieber ikke lov til å ha bannere med «Black Lives Matter» i lokalet, eller si noe nedlatende om Trump fra scenen.

Summa summarum takket Justin Bieber nei til tilbudet.

Popidolet er for tiden aktuell med sin Purpose-turné, og skal etter planen besøke Oslo 23. og 24. september. Det blir første gang han returnerer til Norge, etter det famøse og voldsomme utbruddet han fikk på scenen da han gjestet Oslo 29. oktober i fjor.