IKKE SPESIELT FORNØYD: Actionstjerne Jean Claude Van Damme var ikke spesielt fornøyd med journalistene i det australske morgenshowet Sunrise. Her er han fotografert i Ukraina i 2010. FOTO: AP Photo/Efrem Lukatsky
IKKE SPESIELT FORNØYD: Actionstjerne Jean Claude Van Damme var ikke spesielt fornøyd med journalistene i det australske morgenshowet Sunrise. Her er han fotografert i Ukraina i 2010. FOTO: AP Photo/Efrem Lukatsky Foto: Efrem Lukatsky

Jean Claude Van Damme klikket på direkten – stormet ut av intervju

Actionstjernen raste mot pratende kameramenn og spørsmål om Kylie Minogue.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Actionstjerne Jean Claude Van Damme (55) har vært i rampelyset siden 80-tallet, og bør sånn sett være vant til å håndtere journalister.

Men i et satelittintervju med det australske morgenshowet Sunrise, rant det rett og slett over for 55-åringen. Det skriver news.com.au.

Det begynte med at skuespilleren reagerte på at TV-mannskapet snakket i bakgrunnen mens han, visstnok litt klam i trøya, ble intervjuet.

– Folkens, dere snakker bak kameraene. Jeg er på nett og snakker med dere og jeg har folk bak kameraene som snakker om ... fordi jeg svetter og alt. Jeg vil se så naturlig som mulig ut når jeg kommer til Australia, sa Van Damme irritert.

Raste mot «kjedelige spørsmål»

Han var heller ikke spesielt imponert over spørsmålene som ble stilt av morgenshow-vertene. De stilte eksempelvis spørsmål om hans forhold til den australske artisten Kylie Minogue (48), som spilte mot ham i 1994-filmen Street Fighter.

– Pressen har stilt meg de samme spørsmålene i de siste 25 årene. Kylie, trening, ditten og datten. Jeg er 55 år gammel, og har et annet syn på livet. De intervjuene dere gjør med meg på TV nå er veldig kjedelige. Fordi spørsmålene er kjedelige. Det er vanskelig for meg å svare på de spørsmålene. Og da begynner jeg å svette.

Stormet ut: – Hva i helvete skjer?

Like etter bestemte også actionhelten seg for at nok var nok.

Her klikker det for actionstjernen:

Han reiste seg fra stolen mens kameraene fortsatt rullet på direkten, og tok av seg myggen før han forlot intervjuet, samtidig som han forbannet kenguruens hjemland.

– Hva i helvete skjer med Australia? Jeg kan ikke gjøre dette. Jeg er for naturlig.

Fikk gjennombruddet i 1988

Van Damme har vært en av Hollywoods største actionstjerner i flere tiår.

Gjennombruddet kom med filmen Bloodsport i 1988. Siden den gang har han vært med i en rekke storfilmer, inkludert Double Impact, Kickboxer, The Expendables 2 og Timecop.