Paul Pogba kan bli Manchester United-spiller innen 48 timer. AFP PHOTO / TOBIAS SCHWARZ.
Paul Pogba kan bli Manchester United-spiller innen 48 timer. AFP PHOTO / TOBIAS SCHWARZ. Foto: Tobias Schwarz

Fotballryktene: – Pogba klar innen 48 timer

Flere medier melder at Paul Pogba blir Manchester United-spiller innen to døgn.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Overgangsvinduet skal være åpent en måned til, og mye vil sannsynligvis skje på den tiden.

For hver dag som går nærmer vi oss en avklaring rundt det som kan bli tidenes dyreste overgang. Ifølge The Guardian og flere andre medier vil Paul Pogba bli Manchester United-spiller innen de neste 48 timene.

Avtalen skal være på plass. United forhandler nå med Pogbas agent, Mino Raiola, om hans del av kaken. Superagenten krever 20 millioner pund, en sum Juventus mener United må betale for at overgangen skal gå i orden.

Ifølge Daily Mail skal Pogbas medisinske test holdes i Los Angeles hvor han for tiden ferierer.

José Mourinho skal ønske å kvitte seg med hele ni spillere i dagens Manchester United-tropp for å rydde plass til Pogba, skal man tro Daily Mail. Flere av dem trener allerede med U21-laget. Ifølge avisen har disse spillerne fått beskjed om at de kan forlate klubben permanent eller dra på lån denne sommeren.

Midtbanespiller Bastian Schweinsteiger (31) kan bli den første som forlater de røde djevlene, og spillere som Cameron Borthwick-Jackson og Tim Fosu-Mensah skal heller ikke være i portugiseren sine planer for den kommende sesongen.

Det stilles også spørsmålstegn ved fremtiden til Adnan Januzaj, Will Keane, Tyler Blackett og Paddy McNair.

Ellers melder Daily Mail at den colombianske spissen Marlos Moreno er klar for å slutte seg til de lyseblå i Manchester. 19-åringens agent skal ha bekreftet at en overgang verdt åtte millioner pund fra Atletico Nacional til Manchester City er nært forstående.

Liverpool-sjef Jürgen Klopp vurderer å bruke James Milner (30) som venstreback denne sesongen, dersom det skulle bli behov. Det skriver Daily Telegraph. Klopp har ønsket å hente Leicesters unge venstreback Ben Chilwell, men 19-åringen har nå valgt å skrive under på en ny kontrakt med den regjerende PL-mesteren.

Flere stor klubber ønsker seg West Hams 17 år gamle stortalent, Reece Oxford. Han ønsker seg nå forsikring fra klubben om mer førstelagsfotball for å bli værende, ifølge Evening Standard.

Tidligere Stabæk-trener Bob Bradley (58) er bookmakerenes favoritt til å ta over Steve Bruces gamlejobb i Hull City, melder NBC Sports.

Arsenal-midtstopper Per Mertesacker er satt ut av spill i lengre tid grunnet skade. Nå er London-klubben visstnok i samtaler med Valencia om å kjøpe deres midtstopper Shkodran Mustafi (24), ifølge Sky Sports.

Evertons Leighton Baines (31) er klar til å signere ny kontrakt med klubben, skriver Liveprool Echo.

Stokes Peter Crouch (35) kobles med en overgang til Swansea, ifølge South Wales Evening Post.

Newcastle har ikke mottatt bud på Ayoze Perez (23), til tross for rapporter om at spilleren er på vei tilbake til Spania og Barcelona, skriver The Chronicle.

Sunderland blir koblet med en overgang for Benficas argentinske spiss Eduardo Salvio (26), skriver Sunderland Echo.

Manchester City jakter brasilianske Gabriel Jesus (19). Ifølge Talksport er spilleren nærme en overgang bort fra Palmeiras, men det ettertraktede talentet har ennå ikke bekreftet hva som blir hans neste destinasjon.