TAKKET NEI: Eirik Horneland (t.h.) takket nei til å overta jobben som hovedtrener for FK Haugesund.
Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix
TAKKET NEI: Eirik Horneland (t.h.) takket nei til å overta jobben som hovedtrener for FK Haugesund. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix Foto: Ness, Jan Kåre

Horneland takket nei til FKH

Andrea Loberto fortsetter å lede laget.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Eirik Horneland ønsker ikke å bli hovedtrener for FK Haugesund nå. Dermed fortsetter Andrea Loberto å lede eliteserielaget.

Jostein Grindhaug og FKH har hatt samtaler med tidligere Haugesund-spiller Eirik Horneland (41) om den ledige jobben som hovedtrener, men 41-åringen ønsker å fortsette i jobben som G19-landslagstrener for Norges Fotballforbund.

– Jeg hadde fine samtaler med FKH, som jeg alltid har. Men jeg trives veldig godt i NFF og jeg går videre i det arbeidsforholdet, sier G19-landslagstreneren til Haugesunds Avis.

Horneland har flere år som spiller bak seg på Haugalandet, og var Grindhaugs assistent i klubben fra 2009 til 2014.

Andrea Loberto (41), som rykket opp i sjefsstolen da Mark Dempsey overraskende valgte å trekke seg som hovedtrener, leder laget mot Sogndal søndag.

– Det kan også bli løsningen i flere kamper etterpå. Jeg har ikke lyst å sette en frist for når dette skal være på plass. Vi er ikke i en situasjon der vi har dårlig tid, sier Grindhaug til lokalavisen.

(©NTB)