Mexicos Saul Villalobos (t.v.) i duell med den Brann-aktuelle costaricaneren Mynor Escoe. Foto: Scanpix
Mexicos Saul Villalobos (t.v.) i duell med den Brann-aktuelle costaricaneren Mynor Escoe. Foto: Scanpix Foto: Moises Castillo

Brann kan hente ny costaricaner

Deportivo Saprissa melder selv at Mynor Escoe (25) er på vei til Brann.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Klubben skriver at spilleren reiser til Bergen for legesjekk og at resultatet av den vil avgjøre om det blir en kontrakt.

Det var BA.no som omtalte dette i Norge først.

– Jeg ble konfrontert med det klubben hadde lagt ut nå i kveld, og jeg må si at de er veldig raske på avtrekkeren der. Jeg kan bekrefte at spilleren er på vei til Bergen for å trene med oss, men det er stort gap mellom det og det klubben i Costa Rica har uttalt, sier Branns sportssjef Rune Soltvedt.

– De skriver at Mynor Escoe bare er en legesjekk unna Brann?

– Ja, og det er ikke en presis formulering. Han skal være hos oss i noen dager, så får vi se hva det blir til etter det. Vi fikk muligheten til å sjekke ham nærmere, men slik situasjonen er nå vil vi se ham på trening før vi avgjør noe videre, slår han fast.

Offensiv spiller

Escoe kommer fra samme klubb som Brann hentet Deyver Vega (23) fra før sesongen. I 2002 hentet også Brann Alonso Solis fra Deportivo Saprissa.

Escoe skal være venstrekant, som også har spilt spiss, med stor fart og god teknikk. Han har fem landskamper for Costa Rica. I 2012-13-sesongen spilte han for Charleroi i Belgia.

25-åringen er under kontrakt med Saprissa og vil således ikke komme gratis, men pengelense Brann har lønnsmidler tilgjengelig etter exitene til Viljar Vevatne, Kristoffer Larsen og Mads Hvilsom. Milliardæren Trond Mohn har også sagt seg villig til å bidra med penger denne sommeren.