Fotballryktene: – Avslo Arsenals bud på spiss

Og Liverpool kan sope inn én milliard kroner på spillersalg i sommer. Her er tirsdagens fotballrykter.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Lad opp til den nye fotballsesongen med treningskamper på TV 2 Sumo!

Det er tirsdag i den siste uken av juli og den nye sesongen nærmer seg.

Savner du en overgang eller tre til din klubb? Kanskje du får svaret på om nettopp klubben din har planer på overgangsmarkedet fortiden.

Se Liverpool-talentets første scoring for klubben øverst i saken!

Her er tirsdagens fotballrykter!

Arsenal jakter på Lyons Alexandre Lacazette. Klubben bekrefter på Twitter tirsdag at de har avslått et bud på 35 millioner euro (330 millioner kroner) fra Arsenal for spilleren. Klubben skriver at spilleren er uerstattelig og at de ønsker å beholde ham i Frankrike. Tidligere tirsdag skrev Le Progrés at Arsenal hadde bydd 48 millioner euro (450 millioner kroner), men det avkrefter Lyon.

Mini avslører: – Freddy og Mads fanget Pokémons under sending

Jürgen Klopps renovasjon i Liverpool er i full gang og mandag kom meldingen om at Joe Allen var ferdig i klubben. Daily Mail skriver at Allens exit fra klubben kan utløse flere overganger bort fra Liverpool. Backen Brad Smith er nær en overgang til Bournemouth for seks millioner pund. Skulle Christian Benteke, Lazar Markovic, Luis Alberto, Andre Wisdom og Mario Balotelli forlate klubben kan Liverpool tjene over én milliard på salg av spillere denne sommeren.

Med Allens overgang og Jordon Ibe, Joao Carlos Teixeira, Sergi Canos, Martin Skrtel og Jerome Sinclair har klubben sopt inn over 500 millioner kroner allerede.

Sagaen om Paul Pogba og Manchester United fortsetter. The Sun skriver nå at det er uenigheter om hvem som skal betale agenten Mino Raiola for hans jobb. Overgangssummen skal være på 1,1 milliarder kroner. Manchester United vil at Juventus skal betale sin halvdel av Raiolas honorar på 25 millioner pund (280 millioner kroner) med overgangssummen de får, mens Juventus ikke ønsker det.

Pogba blir kanskje ikke den eneste spilleren som forlater Juventus til fordel for Manchester United. Ifølge Manchester Evening News ønsker Jose Mourinho seg en ny forsvarsspiller og valget skal ha falt på Leonardo Bonucci. Men klubben har innsett at det kan bli vanskelig å hente spilleren i dette overgangsvinduet.

Skulle det bli en overgang for Pogba har Juventus blinket seg ut 32 år gamle Javier Mascherano som erstatter, skriver Corriere dello Sport.

Det er blitt spekulert lenge i om Lionel Messi kan være på vei til Manchester City. Ifølge Manchester Evening News skal de lyseblå være i den tro at OM Messi skulle forlate klubben, så vil han foretrekke Manchester City.

Agenten til Kalidou Koulibaly sier ifølge TalkSport at spilleren vil forlate Napoli denne sommeren. Chelsea og Everton er interessert i å knytte til seg 25 åringen og forbereder et bud på spilleren.

Moussa Sissoko kan være på vei bort fra Newcastle og Championship-spill. Borussia Dortmund og Liverpool skal være interessert i å kjøpe spilleren skriver Le 10 Sport.