AVSLØRER: Wayne Rooney røper hvem som er raskest og tregest av spillerne i Manchester United. Her overvåker José Mourinho sprinttrening i Kina. FOTO: Scanpix
AVSLØRER: Wayne Rooney røper hvem som er raskest og tregest av spillerne i Manchester United. Her overvåker José Mourinho sprinttrening i Kina. FOTO: Scanpix Foto: Greg Baker

Rooney avslører: – Han er den tregeste på laget

Manchester Uniteds kaptein røper hvem som er de raskeste spillerne – og hvem løper tregest – i troppen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Wayne Rooney og lagkameratene i Manchester United skulle opprinnelig spilt treningskamp mot byrival Manchester City i Kina mandag.

Den kampen ble som kjent avlyst på grunn av våt bane, og dermed tok manager José Mourinho spillerne med seg på første fly tilbake til Europa.

Før kampen stilte imidlertid Wayne Rooney opp på en spørsmål og svar-seanse på sin Facebook-profil.

– Jeg er selv en av de raskeste
Der ble Rooney spurt av en supporter om hvem som er den hurtigste spilleren i dagens Manchester United-tropp.

Rooney selv hevder at han fremdeles er blant de raskeste spillerne.

– Jeg mener selv at jeg fremdeles er den raskeste! Men jeg vet ikke. Ashley Young er oppe der sammen med Antonio Valencia, sa Rooney, før han la til:

– Anthony Martial og Luke Shaw er også raske når de får opp farten. Så kanskje de tre er de raskeste, mente han.

– Han ville uten tvil ha kommet sist
30-åringen var mer tydelig på hvem som er den tregeste spilleren i troppen.

– Der må jeg si Daley Blind. Men han gjør opp for seg på grunn av sitt svært kloke fotballhode. Han tenker raskt, men om vi skulle løpt om kapp så ville han endt desidert sist, slo Rooney fast.

Zlatan Ibrahimovic har signert for Manchester United og fått trøye nummer ni på Old Trafford. Rooney gleder seg til å samarbeide med svensken.

– Zlatan blant de beste i verden siste ti årene
– Jeg syntes Ibrahimovic har vært en av de beste spissene i verden de siste 10 årene og han har vunnet troféer uansettt hvor han har vært, konstaterte Rooney.

– Han er en enorm karakter så jeg ser frem til å komme tilbake, trene med han og forhåpentligvis forme et godt samarbeid og være suksessfulle sammen, sa angriperen.

Manchester Uniteds neste treningskamp er mot tyrkiske Galatasaray førstkommende lørdag på Ullevi Stadion i Göteborg.

Det er forventet at Zlatan Ibrahimovic vil slutte seg til United-troppen etter ferien denne uken, og få sin debut i hjemlandet Sverige til helgen.