TIL MANCHESTER UNITED?: Paul Pogba.
TIL MANCHESTER UNITED?: Paul Pogba. Foto: Kai Pfaffenbach

Fotballryktene: – Dette er summen Juventus ber United betale for fransk superstjerne

Mens West Ham er på jakt etter fransk måljeger.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ryktene rundt Paul Pogba vil ingen ende ta, og nå melder den engelske avisa The Guardian at Juventus har fortalt Manchester United at de må betale nesten 100 millioner kroner ekstra på toppen av de 1,1 milliardene de allerede har tilbudt den italienske storklubben. Skulle overgangen gå igjennom vil Pogba bli tidenes dyreste enkeltovergang mellom to klubber.

Den spanske radiostasjonen Cadena COPE melder at Raphael Varane kommer til å bli i Real Madrid. Dette til tross for at Chelsea skal ha vært klare til å doble den franske midtstopperens lønn skulle han ha ønsket å ta turen til Premier League.

Jürgen Klopp og Liverpool skal heller ikke ligge på latsiden denne sommeren, og Liverpool Echo skriver at den tyske treneren nå ønsker Max Meyer fra Schalke 04. Skulle en overgang bli aktuelt kan Liverpool fort måtte betale over 300 millioner kroner skriver avisen.

Stoke City skal være klare til å bruke nesten 230 millioner kroner på å sikre seg Joe Allen fra Liverpool, og Ramadan Sobhi fra Al-Ahli i Egypt. Det er The Mirror som melder om at duoen snart bli klar for Mark Hughes' mannskap, og det er knyttet stor spenning spesielt til 19-åringen Sobhi som står med seks landskamper for Egypt.

The Mirror melder også at West Hams spissjakt nå har ført dem til Toulouse og deres talisman Wissam Ben Yedder. 25-åringen scoret 17 seriemål sist sesong, og skal følges nøye av Slaven Bilic.

David Moyes kaster ikke bort tiden som Sunderland-manager, og skal allerede ha sett seg ut Adnan Januzaj som en som kan forsterke sitt nye mannskap. Det er Daily Mail som melder at skotten ønsker sin tidligere elev, og at det i første omgang er snakk om et lån fra Manchester United.