Lettelse for LSK mot Godset etter en grusom sommer

Lillestrøm feide Strømsgodset av banen og brøt rekken på seks kamper uten seier.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Lillestrøm - Strømsgodset 2-0:

Det var et Lillestrøm som var i fritt fall før kampen hjemme mot Strømsgodset søndag kveld.

LSK har seks kamper uten seier og har kun et fattig poeng på de seks kampene.

På eget gress var Lillestrøm utvilsomt best og feide bortelaget av banen. De gulkledde vant 2-0 etter scoringer fra Marius Lundemo og Simen Kind Mikalsen.

Se scoringene øverst i saken!

Dermed endte de rekken på seks kamper uten seier og tok tre etterlengtede poeng.

Etter kampen var Strømsgodsets Marcus Pedersen skuffet over lagets innsats mot Lillestrøm.

– Dette var vel noen av det dårligste vi har gjort i år. Det var en tung dag. Vi merket at vi spilte 120 minutter på torsdag, men det er ikke noen unnskyldning det. Vi spiller forferdelig dårlig i dag. Vi må bare skjerpe oss rett og slett, forteller Marcus Pedersen til TV 2.

Fulltreffer fra Lundemo

Hjemmelaget gikk offensivt ut på eget gress. Både Frode Kippe og Erling Knudtzon fikk fine muligheter i starten til å heade LSK i ledelsen, men begge to misbrukte de enorme mulighetene de fikk servert.

I det 18. minutt fikk Bassel Jradi servert en kjempesjanse av Espen Bugge Pettersen. Utspillet var dårlig og gikk rett i beina til Jradi. Inne i feltet ble han hindret, men dommeren valgte ikke å blåse straffe. I duellen skuslet LSK-spilleren vekk ballen og Godset fikk avverget. En enorm mulighet for hjemmelaget.

– Jeg var helt sikker på at dommeren skulle blåse straffespark, sa Drillo under kampen.

Det skulle imidlertid bli en fulltreffer for LSK. Jradis skudd i det 45. minutt ble blokkert. Returen gikk rett i beina til Marius Lundemo som bredsidet ballen i mål. En flott avslutning.

– Bassel ble spilt fint gjennom og jeg prøver å rope til ham at jeg vil ha den med en gang, men så skyter han. Jeg får fylt på bra og treffer godt. Det var deilig, sa Lundemo i pausen.

Bytter til ingen nytte

Godset gjorde grep og gjorde to bytter i pausen. Inn kom Tommy Høiland og Bismark Adjei-Boateng for Øyvind Storflor og Martin Ovenstad uten at det så ut til å hjelpe nevneverdig.

Tre minutter etter pause økte Lillestrøm ledelsen. Simen Kind Mikalsen vant ballen og forserte fremover i banen. Avslutningen var vakker og spilleren plasserte ballen i mål. En nydelig scoring av Kind Mikalsen.

Mot slutten av kampen fikk Strømsgodset en fin mulighet til å skape ny spenning, men Flamur Kastratis forsøk gikk over mål. Dermed endte det med tre poeng til hjemmelaget.

Slik startet lagene:
Lillestrøm:
A. Origi, H. Skogseid, M. Amundsen, F. Kippe, S. Mikalsen, J. Kolstad, M. Lundemo, B. Innocent, O. Rindarøy, B. Jradi, E. Knudtzon.
Strømsgodset: E. Pettersen, L. Vilsvik, K. Madsen, G. Valsvik, M. Hamoud, M. Ovenstad, Francisco Júnior, P. Moen, Ø. Storflor, M. Pedersen, F. Kastrati.