– Vi diskuterer døgnet rundt

Kjetil Rekdal tror spillerne ble motivert med Ronny Deila på tribunen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Søndag ettermiddag avsluttet Vålerenga den syv kampers lange rekken uten seier med 4-2 seier over Start på bortebane.

Se sammendraget fra kampen øverst i saken!

– Kommet i gang med viktige ting

Seieren kom med den nyansatte treneren Ronny Deila på tribunen, som ikke tar over laget før etter inneværende sesong.

Deila var imidlertid med laget på tur til Kristiansand.

Der fikk han se et Vålerenga-lag som spilte tidvis god angrepsfotball, men som slapp Start inn igjen i kampen hele to ganger.

VIF viste uansett styrke og maktet å svare begge gangene Start reduserte. Den nåværende Vålerenga-treneren Kjetil Rekdal tror Deilas nærvær inspirerte og motiverte spillerne.

– Det får jeg håpe at spillerne ble. Vi har allerede kommet i gang med en del viktige ting, forklarer Rekdal til TV 2, og utdyper:

– Henrik Kjelsrud Johansen fikk vi hentet og han betalte seg med en gang med å avgjøre kampen. Han er sterkt delaktig i 3-1 og 4-2 målet scorer han selv.

Deila tettere på Vålerenga fremover

Rekdal legger ikke skjul på at jobben med å gjenreise Vålerenga er stor. Selv om Deila ikke begynner i sin nye jobb før etter nyttår bekrefter Rekdal at han allerede er mer i diskusjonene i klubben.

Fremover skal Deila være tett på Vålerenga.

– Vi må bygge dette opp igjen. Det har gått nedover i mange år på alle fronter. Nå får vi snu skuten og Ronny kommer inn her og var med på turen og skal være med tett fremover, sier Rekdal.

– Vi diskuterer døgnet rundt. At han var her og ga litt ekstra motivasjon er bare fantastisk, avslutter den nåværende Vålerenga-treneren.