UNITEDS NYE NUMMER 9: Zlatan Ibrahimovic. Foto: Scanpix.
UNITEDS NYE NUMMER 9: Zlatan Ibrahimovic. Foto: Scanpix. Foto: Jonathan Brady

Zlatan tok nummeret hans - se United-stjernens reaksjon

Anthony Martial markerer sin misnøye på Facebook.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den franske stjernespilleren spilte en god debutsesong for rødtrøyene forrige sesong - med draktnummer 9 på ryggen. Neste sesong kommer han til å spille med et annet nummer, mot sin vilje.

For når Zlatan Ibrahimovic gjør sitt inntog i byen, gjør han som han vil. Supersvensken valgte tidligere denne uken at han ville ha nummer 9 på ryggen i United, hvilket betød at Martial måtte bytte nummer.

Postet bilde med nummer 9

Nettopp det virker ikke franskmannen å være særlig tilfreds med. 20-åringen byttet nylig profilbildet sitt på Facebook til et bilde som henviser til hans egen hjemmeside. Bildet er prydet med «am9» - som står for Anthony Martial 9.

United-profilen endret også forsidebildet sitt til et kampbilde fra semifinalen i FA-cupen, der man tydelig ser hvilket nummer han har på ryggen.

Martial, som var blant United aller beste spillere forrige sesong, har nå arvet Ryan Giggs' legendariske nummer 11. Sist sesong var det Adnan Januzaj som bar den trøyen.

Skuffet Martial

Den franske journalisten Mohamed Bouhafsi har kilder som er nært på Martial. Han hevder Uniteds franske profil ikke ble informert om byttet av nummeret før det ble gjort kjent offentlig. Martial ble angivelig skuffet, men er likevel stolt over å kunne bære det gamle nummeret til Ryan Giggs.