START-SPILLER: Dulee Johnson skal spille for gultrøyene ut sesongen. Her fra tiden i AIK. Foto: Fredrik Persson / SCANPIX
START-SPILLER: Dulee Johnson skal spille for gultrøyene ut sesongen. Her fra tiden i AIK. Foto: Fredrik Persson / SCANPIX Foto: Scanpix

Midtbanespiller klar for Start

Dulee Johnson har signert en avtale ut sesongen med gultrøyene.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

31-åringen kommer til Start etter å ha blitt løst ut fra kontrakten med Molde før EM-pausen. Det melder klubben på sin egen hjemmeside.

– Dette føles veldig bra. Det er en fantastisk gruppe som har tatt meg godt i mot med en gang. Jeg håper å kunne bidra med min erfaring. Denne muligheten i Start skal jeg ta vare på og jeg skal gjøre alt jeg kan for at vi greier oss, sier Johnson til ikstart.no.

Klar for spill allerede søndag

Midtbanespilleren har trent med klubben noen dager, og signerte papirene i går. Nå er han klar for spill allerede mot Vålerenga i morgen.

– Jeg skal bidra både på og utenfor banen. Og så håper jeg spesielt å bidra til å hjelpe de unge spillerne frem. Vi skal få resultatene sammen, sier den nye Start-spilleren.

Spilleren har statsborgerskap både i Sverige og Liberia, og har spilt i en rekke klubber, blant annet Maccabi Tel Aviv og AIK. Sist var han Molde-spiller, men han fikk aldri noen tippeligakamper for laget fra rosenes by.