TIL JUVE: Gonzalo Higuaín skal være klar for Juventus, melder italienske Sky. AFP PHOTO / CARLO HERMANN
TIL JUVE: Gonzalo Higuaín skal være klar for Juventus, melder italienske Sky. AFP PHOTO / CARLO HERMANN Foto: Carlo Hermann

Fotballryktene: – Juventus bruker Pogba-pengene på Higuaín

Og Antonio Conte vil styrke forsvarsfireren. Her er lørdagens fotballrykter.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ikke sommerdag uten fotballrykter - her kommer lørdagens spekulasjoner.

Se direktesendte kamper med ditt lag her i sommer!

James Rodriguez har den siste tiden blitt koblet til blant annet Manchester United, men ifølge Marca insisterer 25-åringen på at han ønsker å kjempe for plassen i Real Madrid. Daily Mail skriver riktignok at Real Madrid-manager Zinedine Zidane ikke kan love den colombianske stjernen fast plass på laget.

Mange følger Paul Pogba-sagaen for tiden, og mye har tydet på at stjernespilleren kan være på vei inn portene på Old Trafford. I dag morges melder Sky Sports at Juventus-manager Massimiliano Allegri bekrefter at det er samtaler mellom 23-åringen og gamleklubben Manchester United.

Hvis man trenger flere indikasjoner på at Pogba er på vei til United, så melder italienske Sky at Juventus er svært nær ved å signere Napoli-stjernen Gonzalo Higuaín for enorme 94 millioner euro. Napoli har nektet å innlede forhandlinger med Juventus, og de italienske seriemesterne har derfor bestemt seg for å utløse utkjøpsklausulen. Juventus betaler 47 millioner euro umiddelbart og like mye året etter. Ifølge Sky gjennomførte Higuaín den medisinske sjekken i går.

Den tidligere Manchester United-stopperen Jonny Evans blir linket bort fra West Bromwich. Ifølge Daily Mirror skal Bournemouth være interessert i å styrke sine bakre rekker med bautaen fra Nord-Irland.

En annen forsvarsspiller som linkes vekk fra klubben sin er John Stones. Daily Mirror skriver at Everton nå igjen går til forhandlingsbordet når det gjelder et eventuelt salg. Manchester City skal angivelig ikke være langt unna en avtale. Prislapp? Rundt 565 millioner kroner.

Den nyansatte Chelsea-manageren, Antionio Conte, ser ut til å ønske seg noen forsterkninger i den bakre fireren. Daily Mail melder at den svenske Benfica-spilleren Victor Lindelof skal være ett av navnene på blokka. Det samme skal Napoli-spiller Kalidou Koulibaly være.

Den tyrkiske toppklubben Galatasaray bekrefter interesse for Liverpools brasilianske midtbanespiller Lucas. 29-åringen er ikke den spilleren som står høyest i kurs for Jürgen Klopp, og har tidligere også blitt linket til Newcastle.

Sky Sports melder at Swansea ønsker å hente Liverpools walisiske midtbanespiller Joe Allen. Merseyside-klubben skal allerede ha akseptert et bud fra Stoke på 26-åringen.

Watford Observer skriver at Watford har blinket seg ut Arsenal-spilleren Calum Chambers. Ifølge avisen er Premier League-klubben interessert i en låneavtale.

Så litt manager-rykter. Det verserer mye skriverier om hvem som skal bli arvtakeren etter Steve Bruce i Hull. Daily Mirror skriver at Neil Warnock og Mike Phelan er de mest sannsynlige etterfølgerne, men at andre profiler som Ryan Giggs og Roy Keane også er aktuelle.