NATURLIG: Adele postet to Instagram-bilder hvor hun er sminkeløs. Det satte fansen pris på, for å si det mildt. FAKSIMILE: INSTAGRAM
NATURLIG: Adele postet to Instagram-bilder hvor hun er sminkeløs. Det satte fansen pris på, for å si det mildt. FAKSIMILE: INSTAGRAM

Adele viser seg usminket på Instagram – hylles av fansen

Superstjernen høster ros for å ha droppet sin karakteristiske eyeliner.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Adele (28) er for tiden på en verdensturné som har ført henne til Vancouver.

Da den britiske stjernen, som for øvrig er en av verdens mestselgende artister, postet to bilder av seg selv usminket fra den canadiske byen denne uka, resulterte det i hyllest fra fansen.

Skal man tro kommentarene i sosiale medier, elsker folk at 28-åringen nå viser seg uten sin karakteristiske sorte eyeliner.

Hundretusenvis av «likes» og kommentarer har rent inn på de sminkeløse fotografiene.

– Herregud, du ser helt fantastisk ut! skriver en fan.

– Jeg elsker at du er vakker med og uten sminke. Den ekte betydningen av naturlig skjønnhet, kommenterer en annen.

God for én milliard kroner

Det er definitivt ikke bare i sosiale medier at sangfuglen gjør suksess. Ifølge en liste avisa Sunday Times hadde over verdens rikeste folk i år, havnet Adele på en 30. plass, og skal være god for rundt én milliard kroner.

Det som følge av tre suksessfulle album, som alle er navngitt etter sangerens alder. Alle har solgt millioner.

«Hello», som var førstesingelen fra det seneste albumet, er streamet svimlende 555.168.115 ganger i skrivende stund.

Alicia Keys usminket på albumcover og rød løper

Adele er heller ikke den eneste kvinnelige superstjernen som har bestemt seg for å vise at sminke ikke er nødvendig, selv om det er normalen i underholdningsbransjen.

Den Grammy-vinnende artisten Alicia Keys (35) skrev i mai en følelsesladd kommentar på nettsiden Lenny Letter, hvor hun maner jenter og kvinner til å slutte å prøve å være så perfekte, og slutte å dekke seg til med sminke.

I begynnelsen syntes sangeren det var vanskelig.

– Hver gang jeg dro hjemmefra uten sminke, ble jeg bekymret: «Hva om noen vil ha et bilde? Hva om de POSTER det?» Det var de usikre, overflafiske, men ærlige, tankene jeg hadde i hodet. Og alt var basert på hva andre mennesker tenkte om meg, skriver hun.

Men så tok Keys grep – og stilte sminkeløs på photoshoots og på røde løpere.

– Jeg vil ikke dekke meg til lenger. Ikke ansiktet mitt, ikke tankene mine, ikke sjelen min, ikke drømmene mine, ikke kampene mine, ikke min emosjonelle vekst. Ingenting.

Vancouver, BC

Et bilde publisert av @adele