Engelske klubber så på Keita

Muhamed Keita storspiller for Strømsgodset om dagen, og har tiltrukket seg interesse fra utenlandske klubber. – Har ikke snakket med agenten min på flere uker, sier spilleren.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Keita var igjen sentral da Strømsgodset røk ut av Europaliga-kvalifiseringen torsdag. Vingen som har scoret i tre serierunder på rad, puttet to nye mål mot danske Sønderjyske.

Og det med utenlandske klubber på tribunen. Etter det TV 2 erfarer var Championship-klubbene Fulham og Queens Park Rangers tilstede på Marienlyst i går.

Se intervjuet med Keita øverst i saken!

25-åringen er på lån i gamleklubben fra Lech Poznań. Avtalen går ut 15. august, men drammenserne ønsker å kjøpe Keita, som diskuterer sin fremtid i Drammen med sportssjef Jostein Flo.

– Jeg har fortsatt ikke noe svar. Vi får bare vente og se hva som skjer. Vi er i dialog med Jostein, og så får vi se hvor langt vi kommer der, sier han.

– Er det aktuelt for deg å bli i Godset?

– Det er vanskelig å si. Selvfølgelig er det aktuelt, men det må være riktig også.

– På mange måter moden
Keita sier selv han ikke vet noe om interessen fra andre klubber.

– Jeg har ikke snakket med agenten min på flere uker. Jeg har sagt at jeg ønsker å konsentrere meg om Strømsgodset akkurat nå, sier vingen.

Han forteller at han kommer til å bestemme seg jo nærmere slutten av overgangsvinduet kommer. Sportssjef Jostein Flo sier han prater med Keita hele tiden.

– Han er på mange måter moden for større oppgaver, men han trives her og han presterer. Gjennom Godset kan han få et mye mer vellykket forsøk i Europa enn han gjorde sist. Han lærte mye av det, og det ser vi i den nye Keita. Og så må han være skadefri.

Flo ønsker heller ikke kommentere interessen fra andre klubber.