Fotballryktene: – Innfrir Pogbas Manchester United-ønske

Mens Liverpool henter spiller fra Newcastle. Her er torsdagens fotballrykter.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ny dag. Nye fotballrykter.

Og for en dag det er med rykter. Det koker på ryktebørsen.

Her er et knippe utvalgte fotballrykter denne torsdagen.

Paul Pogba blir Manchester United-spiller. Det skriver L'Equipe. Juventus skal ha innfridd Pogbas United-ønske og alt er klart for en overgang. Franskmannen vil i så fall bli verdens dyreste spiller. Manchester United betaler 100 millioner pund(cirka 1,1 milliarder kroner) for spilleren. Ifølge Daily Mail vil Pogba signere en femårskontrakt.

Se Pogbas lekre finesser øverst i saken!

Første Chelsea-seier for Conte

Joshua Bohui er klar for å signere for Manchester United. 17-åringen kommer fra Brentford og går rett inn på rødtrøyenes akademi, ifølge Manchester Evening News.

Georginio Wijnaldum ser ut til å bli klar for Liverpool. Sunderland Echo skriver at Newcastle-spilleren ikke blir med til kampen mot Doncaster på grunn av overgangen. Summen Liverpool betaler for spilleren skal være 25 millioner pund (280 millioner kroner).

Sportsnyhetene: Rosenborg videre i Mesterliga-kvalifiseringen til tross for kollaps

Mye tyder på at Sam Allardyce blir Englands nye sjef. Det åpner opp for at David Moyes kan bli hans etterfølger i Sunderland. Det skriver The Sun.

Manchester City har Real Madrids midtbanespillere Toni Kroos på ønskelisten. The Mirror skriver at de lyseblå er klare til å betale 50 millioner pund (550 millioner kroner) for spilleren. Pep Guardiola jobbet med Kroos i Bayern München og er en stor beundrer av spilleren.

En spiller som er på vei inn porten på Etihad er Leroy Sane. Schalke-vingen skal være klar for en overgang på 42 millioner pund (470 millioner kroner) og skal signere en fireårskontrakt melder The Sun.

Antonio Conte er fortsatt interessert i Alvaro Morata, skriver Daily Mail. Chelsea skal ha kommet med bud på Real Madrid-spilleren og Chelseas trener utelukker ikke en overgang. Romelu Lukaku er også en mann som vurderes.

Chelsea har avslått Borussia Mönchengladbachs bud på 14 millioner pund for Andreas Christensen. Spilleren er halvveis i et to sesonger langt utlån til den tyske klubben, som nå vil gjøre overgangen permanent. Chelsea mener at dansken har potensial til å bli en førstelagsspiller og vil derfor ikke selge, skriver Daily Mail.