Lunde: – Jeg vil hjem

Landslagskeeperen har ett år igjen av kontrakten med sin russiske klubb, men ønsker seg hjem.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

ULSTEINVIK (TV 2): Katrine Lunde skal for tredje gang vokte buret for Norge i et OL. På to forsøk har det blitt to gull, og det er liten tvil om at den norske stjernekeeperen er attraktiv på klubbmarkedet.

36-åringen har spilt for russiske Rostov-Don det siste året, og har ett år igjen av kontrakten.

– Jeg trives veldig greit, men er usikker på fremtiden. Jeg har ett år igjen av kontrakten, og så får vi se hva som passer familielivet, forteller Lunde.

Men etter det TV 2 kjenner til jobber Lundes tidligere klubb, Vipers Kristiansand, med å få på plass en løsning for å kjøpe keeperen fri fra kontrakten med Rostov, og hente henne hjem allerede i år.

– Jeg vil gjerne hjem etterhvert og har lyst til å spille hjemme i Kristiansand. Det er ganske spennende det de holder på med i Vipers, så får vi se om vi får det til å klaffe samtidig, forteller Lunde.

Ektemannen Nikola Trajkovic, som Lunde har en datter sammen med, har allerede fått jobb i Kristiansand, som trener i fotballklubben Fløy.

– Han jobber litt nå, så får vi se hvor lenge. Det blir spennende fremover å se, sier Lunde hemmelighetsfullt.

Én ting er imidlertid sikkert, og det er at 36-åringen ikke gir seg med håndball med det første.

– Jeg drømmer om å fortsette å vinne. Det er det som driver meg. Så lenge motivasjonen er på topp har jeg lyst til å fortsette, og håper det er noen år igjen, sier Lunde, som er på treningssamling med landslaget i Ulsteinvik.

Om ti dager går turen til Rio og OL.

– Jeg kjenner det begynner å krible litt ekstra nå når det nærmer seg. Det er en veldig god følelse.