LYKKEN SMILER: Samantha Fox har funnet kjærligheten med en norsk kvinne. Her er artisten avbildet på et veldedig arrangement i London. FOTO: NTB SCANPIX
LYKKEN SMILER: Samantha Fox har funnet kjærligheten med en norsk kvinne. Her er artisten avbildet på et veldedig arrangement i London. FOTO: NTB SCANPIX Foto: Anthony Devlin

Samantha Fox avslører at hun har fått seg norsk kjæreste

50-åringen bekrefter overfor Dagbladet at hun har funnet lykken med norsk kvinne.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Artist og 80-tallshelt Samantha Fox (50) har funnet lykken med en norsk kvinne, melder Dagbladet i dag.

Fox, som i skrivende stund befinner seg på Fredriksten festning i Halden under innspillingen av torsdagens Allsang på grensen, bekrefter forholdet til avisa via sin manager.

Det samme gjør Linda Birgitte Olsen, som altså er stjernens norske kjærlighet.

Fox er ikke ukjent for dette langstrakte land, 50-åringen har gjestet Norge ved en rekke anledninger, både med konserter og i forbindelse med TV-programmer som 4-stjerners middag og nå altså Allsang.

Samboeren døde av kreft

I august i fjor mistet Fox sin partner og kjæreste gjennom 12 år, Myra Stratton (60). Stratton kjempet mot kreften i to år før hun døde.

– Lidelsen er over, hun led i to år. Hun fikk vite at hun var dødelig syk to år før hun døde, og det var den vanskeligste tiden, de årene før hun døde, sa sangeren til den britiske avisa The Daily Mail tidligere i år.

Debuterte toppløs i britisk avis

Fox' karriere begynte tidlig. Da hun var 16 år gammel, debuterte hun toppløs i den britiske avisa The Sun, noe som gjorde at populariteten hennes skjøt i været. I 1986 ga hun ut debutalbumet «Touch Me», som føk til topps på hitlister over hele verden.

Siden den gang har artisten holdt utallige konserter – og forteller at fanskaren består av både unge og gamle.

– Det er mange unge mennesker som kommer til showene mine, men jeg har også fans som har vært med lenge. De går inn i garasjene sine og på loftene og finner gamle postere av meg. Jeg signerer plakatene og ler av mine egne frisyrer og klær, sa hun til TV 2 i april.

Se Samantha Fox i Allsang på grensen torsdag klokken 20.00 på TV 2.

Samantha Fox om karrieren og det å være et sexsymbol: