Agenten slår tilbake mot Pogba-ryktene: – Pisspreik

Paul Pogbas agent nekter for at forhandlingene er i gang mellom Manchester United og Juventus.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Flere utenlandske medier kunne tirsdag avsløre at Paul Pogbas agent, Mino Raiola, er på vei til Manchester for å forhandle om en overgang til Manchester United for 23-åringen.

Jose Mourinho og United-troppen dro til Kina på treningsleir tirsdag. Ifølge The Guardian ble Uniteds styreformann Ed Woodward værende igjen i England for å forberede et åpningsbud på den franske midtbanejuvelen på 100 millioner pund. (Rundt 1,1 milliarder kroner)

– Bare tull
Da Goal tirsdag kontaktet Pogbas agent kunne han imidlertid fortelle at dette ikke stemmer.

– Dette er bare tull. Alt dere leser er pisspreik. Det er alt, sier han.

Fredag ble det hevdet at United og Juventus var enige om en overgang for Pogba, og at franskmannen skulle på medisinsk sjekk tirsdag. Også dette ble avkreftet.

– Det eksisterer ingen kontakt, svarte Juventus-direktør Beppe Marotta da han ble spurt om Uniteds interesse fredag kveld.

Pogba har også tidligere vært Manchester Uniteds eiendom. Midtbanestjernen var innom klubben fra 2009 til 2012, men forlot de røde djevlene grunnet lite spilletid.

23 åringen har også vært linket til Real Madrid i sommer. Uansett hvilken klubb Pogba ender opp i, en eventuell overgang vil trolig overstige én milliard kroner.

Mino Raiola har allerede solgt to av sine klienter til Manchester United i sommer, Zlatan Ibrahimović og Henrikh Mkhitaryan. Den italiensk-nederlandske agenten representerer også spillere som Romelu Lukaku, Mario Balotelli og Blaise Matuidi.