MEKTIGE PAR: Kanye West og Kim Kardashian, Victoria og David Beckham, Jay Z og Beyoncé. Foto: NTB Scanpix og Stella Pictures
MEKTIGE PAR: Kanye West og Kim Kardashian, Victoria og David Beckham, Jay Z og Beyoncé. Foto: NTB Scanpix og Stella Pictures

Slik møttes stjerneparene

Flere av kjendisverdenens superpar møtte hverandre på jobb.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Vi har sett nærmere på hvordan noen av verdens største stjernepar møtte hverandre.

Realitystjernen Kim Kardashian (35) og rapperen Kanye West (39) giftet seg i en storslått seremoni i Italia i 2014. Da var de foreldre til datteren North, og i 2015 fikk de sønnen Saint.

Kjendisparet kjente hverandre i mange år før de ble et par.

Første gang de møtte hverandre var i 2004, altså 10 år før bryllupet. Da var Kim sammen med artisten Ray-J. Det var de som lagde den mye omtalte sex-videoen som gjorde Kim kjent.

På den tiden jobbet Kim som assistent for Ray-Js søster, popartisten Brandy, og i den forbindelse traff hun Kanye. Brandy og Kanye samarbeidet på låten «Talk About Our Love», og Kim var med i studio og på musikkvideoinnspillingen.

Kanye har uttalt at han ønsket å gifte seg med Kim fra første gang han så henne, ifølge Hollywood Life. Men det tok altså 10 år før de ga sitt ja til hverandre. I mellomtiden var Kim gift to ganger, og Kanye var i flere forhold. Kim og Kanye forble venner helt siden de møtte hverandre, og i 2012 begynte de å date hverandre.

DATET: I 2012 begynte Kim Kardashian og Kanye West å date hverandre. Her er de på en basketballkamp. Foto: Harry How/Getty Images/AFP/NTB Scanpix
DATET: I 2012 begynte Kim Kardashian og Kanye West å date hverandre. Her er de på en basketballkamp. Foto: Harry How/Getty Images/AFP/NTB Scanpix Foto: Harry How

Beyoncé og Jay Z lagde musikk sammen

Artist-paret Beyoncé Knowles (34) og Jay Z (46) giftet seg i 2008.

Paret er kjent for å ikke dele mye om sitt privatliv, men de skal angivelig ha møtt hverandre i 1999 eller 2000. I et intervju med magasinet Seventeen, som er gjengitt av MTV, røpte Beyoncé at hun var 18 år da de først møtte hverandre, og at hun var 19 år da de startet å date hverandre.

Da hadde Beyoncé allerede bygget opp en stor karriere som artist med Destiny's Child, og Jay Z gjorde suksess som rapper.

I juli 2000 samarbeidet Beyoncé med artisten Amil, som hadde platekontrakt med Jay Z sitt plateselskap. To år senere slapp Beyoncé og Jay Z sin første låt sammen, «03 Bonnie and Clyde», og kjærlighetsryktene begynte å svirre. De bekreftet forholdet i 2004, da de dukket opp sammen på en prisutdeling.

I 2012 fikk de datteren Blue Ivy.

GJORDE DET OFFENTLIG: Jay Z og Beyonce bekreftet forholdet da de kom hånd i hånd på prisutdelingen MTV Video Music Awards i Miami i 2004. Foto: AP Photo/Alan Diaz/NTB Scanpix
GJORDE DET OFFENTLIG: Jay Z og Beyonce bekreftet forholdet da de kom hånd i hånd på prisutdelingen MTV Video Music Awards i Miami i 2004. Foto: AP Photo/Alan Diaz/NTB Scanpix Foto: Alan Diaz

Kris Jenner og Bruce Jenner var på blinddate

Realitystjernene Kris (60) og Bruce Jenner (66) møtte hverandre på en blinddate i 1990. Kris har uttalt til Huffington Post at hun ble sjarmert av at han bestilte kjøttpudding og potetmos. På den tiden var de begge skilt, og de hadde fire barn hver. Bruce var en stor idrettstjerne i USA på grunn av sitt OL-gull i tikamp i 1976.

Etter at de hadde datet i fem måneder, giftet de seg i april 1991. Fire år senere fikk de datteren Kendall, og i 1997 ble Kylie født.

Paret var gift i 22 år, før de søkte om skilsmisse i 2014. I 2015 stilte Bruce som forsidepike på Vanity Fair og erklærte at han ville starte overgangen til et liv som kvinne.

GIFT I 22 ÅR: Bruce Jenner og Kris Jenner snakker med pressen i 1995. Foto: AP Photo/Nick Ut/NTB Scanpix
GIFT I 22 ÅR: Bruce Jenner og Kris Jenner snakker med pressen i 1995. Foto: AP Photo/Nick Ut/NTB Scanpix Foto: Nick Ut

Jada og Will Smith møttes på audition

Hollywood-paret Jada Pinkett Smith (44) og Will Smith (47) giftet seg i 1997.

De møtte hverandre to år tidligere, da Jada var på audition for en rolle som Wills kjæreste i TV-serien «The Fresh Prince of Bel-Air». Hun fikk ikke rollen i komiserien fordi hun var for kort, ifølge The Mirror.

Men Jada og Will ble venner, og etter hvert ble vennskapet til kjærlighet. De giftet seg på nyttårsaften i 1997. Sammen har de sønnen Jaden (18) og datteren Willow (15).

SNART GIFT I 20 ÅR: Her er Will Smith og Jada Pinkett-Smith på World Music Awards i Monaco i 1999. Foto: AP PHOTO/Lionel Cironneau/NTB Scanpix
SNART GIFT I 20 ÅR: Her er Will Smith og Jada Pinkett-Smith på World Music Awards i Monaco i 1999. Foto: AP PHOTO/Lionel Cironneau/NTB Scanpix Foto: Lionel Cironneau

Angelina Jolie og Brad Pitt møttes på filminnspilling

Hollywoods største filmstjernepar møtte hverandre på jobb. Brad Pitt (52) og Angelina Jolie (41) hadde hovedrollene i filmen «Mr and Mrs Smith», hvor de spilte et ektepar som var leiemordere. Da filmingen startet sommeren 2004, begynte ryktene om en romanse raskt å svirre.

På den tiden var Brad gift med Jennifer Aniston, men i januar 2005 annonserte de at de skulle skilles. I april samme år dukket det opp bilder av Pitt sammen med Angelina og hennes barn på en strand i Kenya, men paret ville ikke bekrefte forholdet.

I januar 2006 kom nyheten om at Angelina og Brad ventet sitt første barn sammen.

I 2014 giftet paret seg i Frankrike. Sammen har de seks barn, hvorav tre av dem er adopterte.

MØTTES PÅ JOBB: Her er Angelina Jolie og Brad Pitt fotografert i januar 2006. Foto:AP Photo/Keystone, Walter Bieri/NTB Scanpix
MØTTES PÅ JOBB: Her er Angelina Jolie og Brad Pitt fotografert i januar 2006. Foto:AP Photo/Keystone, Walter Bieri/NTB Scanpix Foto: Walter Bieri

Victoria og David Beckham møttes på fotballkamp

Victoria (42) og David Beckham (41) møtte hverandre da de begge var i starten av sin karrièrer. Victoria var en del av jentegruppen Spice Girls, mens David spilte fotball for Manchester United.

I 1997 møtte de hverandre på en veldedighetsfotballkamp. Victoria har uttalt at hun ikke visste hvem han var før de møttes, og det skal ha vært David som tok initiativet til en date. Han hadde sett henne opptre på TV og ønsket å møte jentene i Spice Girls.

Forholdet deres fikk mye medieoppmerksomhet, og de giftet seg i 1999. Sammen har de fire barn.

Her er Victoria og David fotografert på en kjendisfest i 1999. Foto: Stella Pictures
Her er Victoria og David fotografert på en kjendisfest i 1999. Foto: Stella Pictures Foto: Paul Postle