GIKK GALT: Jessica Simpson, Gwyneth Paltrow og Kim Kardashian angrer alle på at de tok botox. Foto: Stella Pictures.
GIKK GALT: Jessica Simpson, Gwyneth Paltrow og Kim Kardashian angrer alle på at de tok botox. Foto: Stella Pictures.

Stjernene som angrer på plastisk kirurgi

Selv med millioner av dollar i banken og verdens beste plastikkirurger ved sin side, har stjernene vært gjennom flere mislykkede operasjoner.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Stjernene fikser stadig på utseendet, og legger seg gjerne under kniven for å bli tilsynelatende «perfekte».

Men ikke alltid går operasjonene etter planen. Det har flere av disse kjendiskvinnene sårt fått erfare.

Jessica Simpson (36) har tidligere innrømmet å ha pumpet leppene sine med Restylane. Artisten tok injeksjoner allerede som 26-åring.

– Injeksjonene forsvant etter fire måneder, og leppene mine gikk heldigvis tilbake til slik de var. Takk Gud! Det så falskt ut synes jeg, og jeg likte ikke det, fortalte stjernen til Glamour magazine i 2006.

SKAL ALDRI TA RESTYLANE IGJEN: Jessica Simpson fotografert i 2006. Foto: Scanpix.
SKAL ALDRI TA RESTYLANE IGJEN: Jessica Simpson fotografert i 2006. Foto: Scanpix. Foto: Jae C. Hong

«American Pie»-skuespilleren Tara Reid (40) satte inn brystimplantater og tok fettuging på magen i 2004. Dette gjorde at magen hennes fikk en merkelig form, noe hun har hatt store komplekser for siden.

Etter inngrepet ble Reid livredd for kirurgi.

STORE KOMPLEKSER: Tara Reid på stranden med tydelige merker etter fettsuging på magen. Foto: Stella Pictures.
STORE KOMPLEKSER: Tara Reid på stranden med tydelige merker etter fettsuging på magen. Foto: Stella Pictures. Foto: Ivo Cagalj/24sata

– Jeg er redd for å bli operert igjen. Det er som overlevende etter en flystyrt som må fly igjen. Arrene på magen er mine kampsår. Ville jeg stilt naken foran en tilfeldig person? Nei. Ville jeg stille på forsiden av Playboy? Nei. Men kjæresten min mener jeg er sexy, og det er alt jeg bryr meg om, sa hun til People i 2006.

Kim Kardashian (35) har gått langt for utseendet hun lever med i dag. Noe av det hun angrer på at hun har gjort, er Botox-inngrepet i 2010, som ble fanget opp av kameraene under en episode av «Keeping up with the Kardashians». Dagen etter klippet ble vist på TV, skrev hun at hun angret i en bloggpost.

BLE LIVREDD AV BIVIRKNINGENE: Kim Kardashian på Vogue-gallaen i år. Foto: Scanpix.
BLE LIVREDD AV BIVIRKNINGENE: Kim Kardashian på Vogue-gallaen i år. Foto: Scanpix. Foto: Matt Crossick

– På showet så man at jeg hadde en del hevelser rundt øynene etter inngrepet, som er helt naturlig, men fordi jeg ikke hadde lest meg opp på bivirkningene ble jeg livredd, skriver hun.

– Botox var bare ikke nødvendig for meg i denne alderen.

Innlagt med allergisk reaksjon

Farrah Abraham (25) er kjent fra realityserien «Teen Mom». Hun tok injeksjoner i leppene sine i fjor, og delte selv bilde av den allergiske reaksjonen som oppstod etter sprøytene.

ALLERGISK: MTV-stjernen Farrah Abraham viser frem hvordan overleppen ser ut etter at hun fikk en allergisk reaksjon på bedøvelse. Foto: Twitter
ALLERGISK: MTV-stjernen Farrah Abraham viser frem hvordan overleppen ser ut etter at hun fikk en allergisk reaksjon på bedøvelse. Foto: Twitter

I stedet for å få de fyldige leppene hun lenge hadde drømt om, endte hun opp på sykehus med enorme smerter i ansiktet.

Men det satte ingen stopper for 25-åringen, som like etter ønsket å operere implantater i rumpeballene. Hun har tidligere også hatt implantater i kinnene, som hun måtte fjerne grunnet komplikasjoner.

«The Hills»-stjernen Heidi Montag (29) gjorde en drastisk endring i utseende etter hun først ble kjent som den uskyldige jenta i realityserien. Hun har lagt seg under kniven utallige ganger, og i 2010 gjennomførte hun ti operasjoner iløpet av én dag.

ANGRER: Heidi Montag på den røde løperen i Hollywood. Hun angret etter å ha operert bryster som «føltes som basketballer». Foto: Scanpix.
ANGRER: Heidi Montag på den røde løperen i Hollywood. Hun angret etter å ha operert bryster som «føltes som basketballer». Foto: Scanpix. Foto: Meleah Loya

Hun fikk brystimplantatene sine fjernet i 2013, og reduserte de fra en størrelse F-cup til C-cup.

– Puppene føltes som bowlingkuler på brystet mitt, fortalte realitystjernen til Us Weekly.

Firebarnsmamma Tori Spelling (43) angrer bittert på at hun i sin tid tok brystimplantater. Det forteller hun selv i et intervju med Good morning America i 2011.

KLARTE IKKE Å AMME: En gravid Tori Spelling på et event i forbindelse med serien «Beverly Hills 90210» i 2006. Foto: Scanpix.
KLARTE IKKE Å AMME: En gravid Tori Spelling på et event i forbindelse med serien «Beverly Hills 90210» i 2006. Foto: Scanpix. Foto: Phil Mccarten

– Jeg fikset puppene mine tidlig i 20-årene, og hadde jeg visst at det ville hindre melkeproduksjonen i brystene mine ville jeg aldri ha gjort det, forteller hun.

Dette sa skuespilleren men hun gikk gravid med sitt tredje barn, datteren Hattie.

– Jeg så gal ut!

Også Gwyneth Paltrow (43) har tatt Botox. Det fortalte hun i et intervju med Harpers Bazaar i 2013. Hun er ikke negativ til plastisk kirurgi, men tar aldri Botox igjen.

ALDRI BOTOX: Gwyneth Paltrow er naturlig vakker, men ser ikke bort ifra å operere seg senere i livet. Botox skal hun derimot aldri ta. Foto: Scanpix.
ALDRI BOTOX: Gwyneth Paltrow er naturlig vakker, men ser ikke bort ifra å operere seg senere i livet. Botox skal hun derimot aldri ta. Foto: Scanpix. Foto: Jamie Amoro

– Nå er jeg livredd for å legge meg under kniven, men snakk med meg når jeg er 50. Da vil jeg prøve alt. Bortsett fra Botox, det vil jeg aldri gjøre igjen, fordi jeg så gal ut, sier hun til magasinet.