Ifølge Sky News har det kommet ny og oppsiktsvekkende informasjon om Mohamed Bouhlel (31), mannen som sto bak terrorangrepet i Nice, Frankrike.

Etterforskere har gått gjennom mobiltrafikk og historikk på datamaskinen tii Bouhlel.

Torsdag kveld ble 84 mennesker drept da Bouhlel kjørte en lastebil inn i folkemengden på promenaden i Nice.

Hemmelig forhold

Politiet har funnet informasjon om at gjerningsmannen skal ha hatt et hemmelig forhold til en mann (73).

Mannen skal være pensjonist, og deres forhold skal være ett av flere som nå undersøkes av politiet.

Den franske avisen Le Parisien skriver at mannen (73) skal ha blitt avhørt av politiet.

De fleste av de andre forholdene politiet etterforsker er til kvinner.

Logg fra datamaskinen viser at gjerningsmannen ofte var inne på propaganda-nettsteder. I tillegg så han videoer av halshugging.

Ekskona til Bouhlel ble pågrepet av politiet kort tid etter angrepet, men ble søndag sluppet etter lange avhør. Ifølge Le Parisien skal hun i avhør fortalt at hun ble utsatt for vold og trakassering av sin ektemann.

– Hun ble gjentatte ganger slått av sin mann, og han skal også ha slått sin egen mor, sier advokat Mr. Jean-Yves Garino.

Lørdag tok terrorgruppen IS på seg skylden for angrepet. Men franske etterforskere har hittil ikke klart å finne en direkte kobling mellom 31-åringen og IS. Franske myndigheter mener at Bouhlel skal ha blitt radikalisert på svært kort tid.

Bouhlels onkel hevder at terroristen ble rekruttert av en IS-kriger fra Algerie kun to uker før terrorangrepet. Etter bruddet med konen og separasjonen fra barna, mener onkelen at Bouhlel var et enkelt bytte for IS, ifølge AP.

Buet ut

Bouhlel ble skutt og drept av politiet etter å ha kjørt gjennom folkemengden i nærmere to kilometer langs promenaden i sentrum av Nice.

Mandag var det minnemarkering i Nice, hvor minst 42.000 mennesker møtte opp. Klokken 12 ble det holdt ett minutt stillhet.

Statsminister Manuel Valls deltok i markeringer, men ble buet ut av folkemengden. Folk ropte at Valls må gå av, og at terrorangrepet er hans ansvar.

Tidligere president Nicolas Sarkozy rettet mandag sterk kritikk mot franske myndigheter, og han mener de har mislykkes i å opprettholde sikkerheten i landet.