PÅ TURNE: Her er Guns N' Roses-frontfigur Axl Rose på Coachella-festivalen i april 2016. Foto: Kevin Winter/Getty Images for Coachella/AFP/NTB Scanpix
PÅ TURNE: Her er Guns N' Roses-frontfigur Axl Rose på Coachella-festivalen i april 2016. Foto: Kevin Winter/Getty Images for Coachella/AFP/NTB Scanpix Foto: Kevin Winter

Too many guns?

Guns N' Roses ble stoppet på grensa med våpen

Axl Rose fortalte historien fra scenen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Guns N' Roses er for tiden på turne i Nord- og Sør-Amerika.

Da de skulle reise fra USA til Canada forrige helg, oppsto det problemer. På grensa ble de stoppet, fordi en i crewet hadde med en pistol, skriver Billboard.

Axl Rose (54) avslørte selv historien fra scenen, da de holdt konsert i Toronto lørdag.

Før bandet spilte låten «Out Ta Get Me», fortalte han historien om hva som skjedde i tollkontrollen.

– Vi ble ikke arrestert, men vi ble anholdt. De var veldig hyggelige. De var forståelsesfulle. Du vet, det skjer – du kan glemme at du har en pistol, sa han lattermildt fra scenen.

– Det var ikke min pistol, sa Rose.

En video av Roses avsløring fra scenen er delt på Youtube.

En representant for bandet bekrefter historien til Billboard. Ifølge bandets representant tilhørte pistolen ikke et av bandmedlemmene, men en i crewet.

Forrige uke ble også et annet rockeband stoppet i tollen. Men Red Hot Chili Peppers ble stoppet for en annen grunn enn en pistol: De måtte skrive autografer til tollerne i Hviterussland. Problemet var bare at tollerne trodde at bandet var Metallica, så Red Hot Chili Peppers måtte signere bilder av et annet band.