KRANGLER OFFENTLIG: Kanye West og Taylor Swift var gode venner på Grammy-utdeling i februar 2015. Nå er tonen mellom de to superstjernene annerledes. Foto: Larry Busacca/Getty Images for NARAS/AFP/NTB Scanpix
KRANGLER OFFENTLIG: Kanye West og Taylor Swift var gode venner på Grammy-utdeling i februar 2015. Nå er tonen mellom de to superstjernene annerledes. Foto: Larry Busacca/Getty Images for NARAS/AFP/NTB Scanpix Foto: Larry Busacca

Taylor Swift raser etter at Kardashian lekket telefonsamtale: – Dette er et karakterdrap

Krangelen mellom Kardashian West-ekteparet og Taylor Swift fortsetter.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kanye West-låten «Famous» har skapt stor konflikt mellom superstjernene West (39), Kim Kardashian (35) og Taylor Swift (26).

I låten, som ble sluppet i februar, rapper West om at han kommer til å ha sex med popstjernen Swift.

«Jeg tror at jeg og Taylor kanskje kommer til å ha sex. Jeg gjorde den b*tchen berømt», rapper han.

West referer til hendelsen på MTV Video Music Awards i 2009, hvor han løp opp på scenen da Swift skulle holde sin takketale. Da var Swift i starten av sin karriere, og opptrinnet fikk mye oppmerksomhet i mediene.

Kardashian lekket telefonsamtale

Swift gikk raskt ut og sa at hun ikke hadde gitt tillatelse til å bruke en slik tekst, mens West påsto på sin side av hun hadde godkjent det i en telefonsamtale.

Forrige måned kastet også Wests kone seg inn i krangelen. I et intervju med magasinet GQ hevdet Kim Kardashian at Swift lyver og at hun ga sin godkjenning til låten.

Denne helgen ble en ny episode av Kardashians realityserie sendt på amerikansk TV, og den handlet om stjernenes krangel. Etter at episoden ble sendt, tok Kardashian til Snapchat for å dele videoer av den omstridte telefonsamtalen.

I videoen kan man høre at West leser opp deler av teksten, og da svarer det som angivelig skal være Swift at «det er som et kompliment». Hun sier også at hun kommer til å si til media at hun var med på det, skriver People.

Swift kaller det er karakterdrap

Etter at Kardashian delte telefonsamtalen på Snapchat, tok Swift til Instagram for å forsvare seg selv.

That moment when Kanye West secretly records your phone call, then Kim posts it on the Internet.

Et bilde publisert av Taylor Swift (@taylorswift)

Der skriver hun at hun aldri fikk høre låten i sin helhet, og at West ikke fortalte henne at han kalte henne «en b*tch» i teksten. Hun skriver videre at hun ville være støttende til West i telefonsamtalen, men at hun ikke godkjente teksten.

«Å bli feilaktig pekt ut som en løgner, når jeg aldri fikk hele historien eller var involvert i låten, er et karakterdrap», skriver Swift på Instagram.

Videre skriver Swift at hun ikke ønsker å være en del av den krangelen, som har pågått siden West avbrøt takketalen hennes på MTV Video Music Awards i 2009.

Da musikkvideoen til låta ble lansert i forrige måned, skal Swift ha vært rasende. I videoen ser man det som skal forestille 12 kjente personer naken i seng. En av disse er Taylor Swift.

Enda et trekantdrama

Dette er ikke den eneste offentlige krangelen Swift er involvert i for øyeblikket.

I juni ble det slutt mellom Swift og kjæresten Calvin Harris (32), og like etter ble Swift sett sammen med The Night Manager-skuespilleren Tom Hiddleston (35).

Swift og Hiddleston er nå et par, og Harris skal angivelig ha fryktet at hun var utro mens de fortsatt var sammen.

I en ny låt langer Harris ut mot ekskjæresten, og han har gått til angrep på henne på Twitter.