TV 2s eksperter usikre på ny Solskjær-magi: – Det er ikke like spennende den andre gangen

Situasjonen ligner den samme som da Tor Ole Skullerud fikk sparken.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ole Gunnar Solskjær og Molde klarte ikke mer enn et 2-2-resultatet hjemme mot Start søndag kveld.

Det mener TV 2s eksperter Ole Martin Årst og Mini Jakobsen er for dårlig for et lag som selv mener de skal være i Europa.

– Når du tapper stallen for kvalitet, uten å erstatte det, så gjenspeiler det ikke handlemønsteret til klubben. Å bare si at de skal være med i toppen holder ikke, mente Ole Martin Årst.

Og situasjonen begynner nå å ligne den samme som da tidligere trener Tor Ole Skullerud fikk sparken.

Den gangen stod klubben med 25 poeng etter 17 spilte kamper. Taper de blåkledde for Sarpsborg i neste runde så vil situasjonene være identiske. Likevel tror ikke ekspertene at Solskjærs rolle er truet.

– Selvfølgelig skal han ikke sparkes. Jeg mente ikke at Tor Ole Skullerud skulle sparkes heller, men Ole Gunnar har ikke klart å smitte over den entusiasmen som var rundt han. Det er ikke like spennende den andre gangen, sier Mini Jakobsen.

Og det kan se ut som det er flere på sosiale medier som er enig i at Solskjær-effekten ikke treffer like godt denne gangen for Molde.

Også Moldes egen supportergruppe, Tornekrattet, stiller seg spørrende til det som nå pågår i klubben deres. «Hvor dumme tror dere vi er?» spør de klubben, lokal media og Ole Gunnar Solskjær søndag kveld. Dette er da først og fremst rettet mot kjøpt og salg.

TV 2s Ole Martin Årst svartet kontant «nei» da han ble spurt om han trodde kjøpene av Fredrik Brustad og Björn Bergmann Sigurdarsson var nok for Molde.

Tiden vil vise, men det virker som det er flere som mener at noe må gjøres i Molde.