Forbauset Mourinho: – Aldri opplevd lignende i min karriere

Manchester Uniteds nye manager José Mourinho er mektig imponert over mottakelsen han fikk av fansen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ungguttene Will Keane og Andreas Pereira scoret målene, og stjernesigneringen Henrikh Mkhitaryan imponerte stort da Manchester United slo Wigan 2-0 i José Mourinhos trenerdebut lørdag.

Se kampsammendrag øverst!

Men det var ikke bare spillernes prestasjoner som imponerte Manchester Uniteds nye manager José Mourinho etter kampen.

– Aldri opplevd lignende i min karriere
Portugiseren hevder at han aldri har opplevd maken til den mottakelsen han selv fikk av de tilreisende Manchester United-supporterne på DW Stadium.

Allerede 60 sekunder etter avspark sang Manchester United-fansen José Mourinhos navn fra tribunen.

– Dette synes jeg var rett og slett helt utrolig og det er første gang jeg har opplevd noe lignende i min karriere. Fansens støtte fra tribunen i en vennskapskamp var som om det skulle ha vært en livsviktig kamp i Premier League. Det er rett og slett nesten ikke til å tro, sa en tydelig imponert Mourinho til The Daily Mail.

– Foretrekker at fansen støtter spillerne
Mourinho hevder at han nesten ble litt brydd over mottakelsen han fikk av Manchester Uniteds supportere.

– Jeg foretrekker at supporterne synger spillernes navn og foretrekker at de støtter laget og klubben Manchester United. Det er spillerne som gjør jobben på banen og det er de som trenger støtten, mente Mourinho, før han slo fast:

– Dersom jeg skal gi fansen en beskjed, så vil jeg si at de først skal støtte spillerne. Jeg er den siste de trenger å heie på.

– Fint å være godt likt
Manchester Uniteds manager understreker imidlertid at han setter enorm pris på støtten han fikk fra fansen i sin første kamp på trenerbenken for sin nye klubb.

– Det føles selvsagt veldig godt å få en slik velkomst. Det er alltid fint å være godt likt, sa han til pressen med glimt i øyet.